pondělí 1. února 2016

Moje dovolenkové Sn@p! album - WEDNESDAY

Po malé odmlce, kdy jsem se Vám musela pochlubit s právě dokončenými týdny pokračujeme v Tour de Minialbum z Alp. Tentokrát středa, která byla výjmečná nejen extrémně hnusným počasím, ale taky tím, že mi a) dopsalo gelové peru a b) došly kartičky. Takže bylo nutné sáhnout po papírech a kombinovat hlava nehlava. Že to ale nedopadlo vůbec špatně, na to se můžete podívat v dnešním příspěvku.

Až někdy pojedete Salzburgerland. neboli oblasti v okolí Salzburku, oceníte, že tady najdete. Ve středu bylo počasí od rána všelijaké, a tak jsme se rozhodli třetí kritický den pojmout odpočinkově. Vybrali jsme výlet na hrad, do soutěsky a do měděných dolů. A protože počasí bylo pošmourné, kluci a maminka vyladili barvy tak, aby aspoň z fotek bylo barevno a veselo. A já k nim vybrala odpovídající papíry - So Fancy od SIMPLE STORIES.
Na téhle stránce mi trochu došly síly se zdobením, takže jsem ji vyplnila fotkami z hradu. Tam jsme se ale zdrželi jen chvilku a poté, co jsme se vyblbli s mučícími předměty a chůdami, zamířili jsme do soutěsky. Samozřejmě jsem u vstupu ukořistila leták a vystřihla mapičku. Nad takovým úovekm srdce PL člověka vždy zaplesá. :-)


Co ale naopak dokáže naštvat je, když vám dopíše gelovka. A pak to bylo buď anebo, protože jsem po ruce už měla jen tlustší popisovač. Nakonec jsem ale obětovala estetično tomu, abych měla autentické povídání přímo z dovolené a nemusela dopisovat deník doma. Chvilku jsem si taky myslela, že stránku přepíšu... Ale opravdu jen chvilku... :-)

Chipboardy určitě znáte, ale už jste je někdy lepily na desky zvenku? Já poprvé a uvidíme, jak dlouho tam ozdoba vydrží. Zatím odpadla asi dvakrát, takže jsem jí pokaždé trpělivě přilepila ještě větším množstvím Glossy Accents a gelových teček. Mám pocit, že teď už musí držet navěky věků.

Některé fotky jsou tak krásné samy o sobě, ale protože je to PL, tak si nikdy neodpustím vlepit na ně alespoň samolepku nebo chipboard. Protože jinak by to bylo obyčejné fotoalbum. A samolepky od MAMBI vypadají tááák dobře. Díky kleštím Crop-A-Dile, jsem si mohla dovolit do alba umístit i další prospekt.

U dalších fotek zase přesně víte, proč je fotíte a co s nimi v albu zamýšlíte. Tohle totiž není jen obyčejná fotka kadibudky :-)

Kdyby kolekce So Fancy neměla jiný papír než tenhle antik modrý a kraftový s puntíky úplně by mi to stačilo. Zdobení alba mi pak nejvíc ulehčily chipboardy Travel od MAMBI, díky nim jsem vždy měla ozdůbku, po které sáhnout. Dobře vypadají, jsou výrazné a jsou - jak název napovídá - s cestovní tématikou, která se tak špatně shání.

Je docela legrace, jak se v albu střídají kartičky z kolekce, kterou jsem s sebou měla přímo v Alpách, a úplně jiné papíry, které jsem používala až po návratu domů. Příště tohle musím nějak vychytat, ale na druhou stranu, nikdo kromě mě si toho zřejmě nevšiml. A já tuhle papírovou anarchii dokážu překousnout :-)

A nakonec jsem vám chtěla ukázat originál fotku a demonstrovat na ní, jak krásně barevně se mi můj tým v Alpách oblékal. To pak máte při tvoření alba na půl hotovo a stačí vám i bílé kartičky, když by na to přišlo.

Tak ať jsou vaše alba taky plná barev!

4 komentáře:

  1. To jo, to chce příště vychytat-koupit celou kolekci papírů a pak dokoupit oblečení.
    Pěkně píšeš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Limetko, díky :-) Viděla jsi letošní kolekce SS? Jsou tak barevné, že asi můžou moji spoluputovníci chodit v čemkoliv :-)

      Vymazat
  2. Super a ja se nechala inspirovat a dnes si jdi vyzvednout balíček, který se mnou pojede na první more s holkama :-). Snap album nechybí :-) Zed jen vychytat kolik toho vzít s sebou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, to je super! První dovolená s holkama u moře, to chce řádně zaznamenat :-) Mrknu se Ti tedy aspoň, kolik se do toho vejde stránek :-)

      Vymazat