sobota 27. února 2016

HURÁSKETCH: Únor 2016

Druhá třicítka mi pod rukama vznikla rychleji než jsem čekala. To proto, že mi do noty kápnul soutěžní únorový sketch od Hurá Papíru, a tím pádem jsem dlouho neváhala. Navíc, každá třicítka má i tu druhou stranu kapsy. Kdyby zůstala nevyplněná, byla by smutná, a navíc by tam byly vidět háčky od svorek z té předchozí, a to jsem jednoduše nemohla dopustit. Takže doslova "hurá na to".

Vzhledem k tomu, že jsem v podstatě celou kolekci Hello Winter od Echo Park rozstříhala na předchozí stránky v albu a první třicítku, moc toho nezbylo. A tím jsem měla rozhodování ještě více usnadněné.

Použila jsem poslední čtvrtku jako podklad - šedé puntíčky, ke kterým se hodí prakticky všechno. I celkem divoké vločkové vzory. Pod nadpis jsem ještě vmáčkla i journaling - to se mi hodilo, protože na předchozí stránky s výletem se mi rozhodně nevešlo vše, co jsem chtěla říct. Nakonec pár flitrů a samolepek. A i na jednu svorku došlo. 

Pokud byste si taky chtěly zasoutěžit, sketch vypadá takto a podmínky i inspiraci v podobě dalších soutěžních projektů najdete zde.


Hip, hip, hurá - za únor splněno. Dvojnásobně!

2 komentáře: