sobota 6. února 2016

PL 2016 / Titulní stránka

Titulní stránka alba je vždy veliký oříšek, a tak ta moje měnila svou podobu asi třikrát. Tu finální dostala až dnes. A nakonec to vlastně bylo docela jednoduché - vybrat ty nejpovedenější fotky, ty nejhezčí kartičky, ty nejelegantější chipboardy a ta nejlepší písmenka. Teda vlastně čísla... Tak vítej 2016!

Původně jsem měla na tenhle rok vybrané broskvové album. Ale protože mám tak nějak pocit, že by obal a první stránka měla tak nějak korespondovat, na poště už na mě čeká platinové od WeR.  A do broskvového půjde rok 2013, který má chudák ještě papírové desky, dost poničené častým transportováním.



Pokud stále ještě nemáte chipboardy od MAMBI, pak můžete jen litovat. A i když černá není zrovna barva, po které sahnu často, tyhle ozdoby jsou jak magnet. Navíc, jsou tak hezké, že většinou stačí jeden chipboard a je nazdobeno.

Kartičku "once upon a time" jsem si syslila dlouho a stejně tak dlouho jsem se těšila na okamžik, až jí umístím do nějaké kapsičky. A pak mi došlo, že na titulce jí bude asi úplně nejlíp. Krásná čísla jsou pak samozřejmě STARLITE "thickersky".


Kartičky jsou  z kolekce Studio Gold od Teresy Collins (WRMK), až na tu pod "šestnáctkou". Tam se mi vloudila jedna z kolekce Midnight (Becky Higgins).

Takže takhle za mě a konečně můžu v albu scrapovat dál s klidným vědomím, že titulka je hotová :-) Pokud ještě stále nevíte, co s tou Vaší a potřebujete další inspiraci, pak můžete mrknout třeba na výběr těch nejlepších titulek z Pinterestu.

Krásný víkend!

5 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Díky, Míšo, Honza klasicky trpěl, ale ví, že přes fotky na titulku vlak nejede :D

      Vymazat
  2. Suprové to máš. Ty zlaté kartičky jsou pěkné, zatím jsem se neodvážila, nevěděla jsem jaké jsou a teď to vím.

    OdpovědětVymazat