pátek 5. února 2016

VALENTINE CARDS - Inspirace pro zamilovaná přáníčka




Zatímco květinářství se před Valentýnem zásobí růžemi a v obchodech už jsou vyrovnaní plyšáci, já mám radost, že můžu zase po všech vločkách a jelenech lepit romantiku. A když jsem navíc v novinkách na Pretty Papers objevila nové sady papírů, neodolala jsem hned dvěma a než se dostalo na článek, už je skoro po nich. Dnes tedy výběr toho nejlepšího z toho, na co padly... :-)




Zadání naší únorové challenge už znáte. Nikdy bych neřekla, že budu dělat černo-bílé valentýnky, ale právě výzva mi otevřela oči. Tahle kombinace totiž vůbec není špatná. A valentýnky rozhodně nemusí být jen červené nebo růžové.

Použila jsem papíry z kolekce Hello Love od Crate Paper, papírovou krajku, která dodá romantický nádech a chipboard ze stejné sady, jako papíry. A že i se samolepkami určenými do diářů se dá ozdobit přáníčko poznáte, když si koupíte sadu těch transparentních od Heidi Swapp. Mě berou hlavně ty zlaté a jelikož nemám diář, můžu si s nimi pěkně "plýtvat" na valentýnky.

Mimochodem, taky Vám někdy přijde, že udělat minimalistické přáníčko je těžší než ozdobené? Já se s tím peru pořád. Nad tímhle jsem seděla asi půl hodiny, přikládala stužky, knoflíky, kytičky a pořád jsem měla pocit, že tam něco chybí. Až jsem došla k tomu, že nejhezčí je prostě takové, jaké je.



Základem je embossovaný papír, který jsem si z bílého papír vyšší gramáže připravila pomocí embossovací kapsy na Big Shotu.

"Motivy do papíru vyřezávejte vždy před embossováním. V opačném pořadí se vám embossovaný vzorek ošklivě slisuje."

Pak už jsem zvolila jen krásný podkladový papír z malé 6x6 kolekce XOXO od American Crafts (ta kolekce je božská!) a 3D pěnovými čtverečky slepila vrstvy tak, aby to vytvořilo plastický efekt. Zlatá samolepka od Heidi pak bylo to, co tomu celou dobu chybělo.



Jak říkám sada papírů od American Crafts je boží. A tyhle roztomilá přáníčka jí doufám dělají tu správnou reklamu. Ostatně vidíte na nich zhruba půlku kolekce v přímém přenosu. A ta druhá půlka je taky super!



Podkladový papír z kolekce I AM od Simple Stories jsem "ztlumila" pauzovacím papírem. A vidíte to, co já? Od té doby, co mám kleště Crop-A-Dile, ujíždím na průchodkách, takže schválně sledujte, jak dlouho vás s nimi budu obtěžovat. A řekněte, až vás to přestane bavit... Ale je to pecka, ne? :-)


Na tomhle přáníčku je vidět v akci snad celý můj arsenál chiboardů a samolepek. I na písmenkovou abecedu došlo. Ale nejlepší je stejně ten zvířátkový papír :-)



A to by bylo aby uvnitř přáníčka taky něco nebylo. Není totiž smutnější valentýnky než té, která je uvnitř bílá. A navíc, ulehčíte mužům práci s vymýšlením dlouhého textu, oni při tom totiž prý totiž strašně trpí :-)


Tak to bychom měli. Dvoje papíry, čtyři úplně jiná přáníčka a hlavně inspirace pro vaše vlastní projekty...

Těším se na ně!

Žádné komentáře:

Okomentovat