neděle 14. února 2016

VALENTINE CARD - Sprejováno s láskou

Jistě už jste četli můj valentýnský příspěvek na Pretty Papers, takže víte, že mojí staro-novou oblíbenou scrapovou pomůckou, jsou spreje. Starou proto, že už jsem s nimi kdysi kouzlila, novou proto, že jejich mini-balení, jsou zase novým marketingovým trikem, který na mě platí. A tak jsem zase sprejovala, když už mám tu růžovou sadu a je ten svátek lásky.


Zdá se vám, že už jste tohle přání někde viděli? Jestli ne, tak to napravte tady. Naše nová kolegyňka v design teamu Pretty Papers Terka, kouzlí s inkousty a razítky tak parádně, že jsem si hned jedno její přáníčko "liftnula" a Terezce tímto děkuji za parádní inspiraci.

Použila jsem mini-spreje Coral a Pink od Heidi Swapp, i na chipboardové srdíčko. Vidíte, jak krásné metalické odlesky spreje mají? Ne? Tak si počkejte na další přáníčko :-) Razítko srdíček je natisknuté černým inkoustem Archival a chipboard uprostřed je od MAMBI.

Některá přáníčka prostě vypadají skvěle hlavně naležato, a tak se nebojte je tak občas zvěčnit. Na focení naštěstí není žádný zákon, takže si můžete dělat, co se vám zlíbí :-)

A tady je druhé přáníčko. Upřímně, byl to takový "zbytkáč", protože mi ujela šablona na BS a dvě srdíčka jsou o něco víc přitulená, než to jedno v pravo. Ale říkám si, že i tak se najde nějaká dobrá duše, která si nakonec tohohle chcípáčka zamiluje a oblíbí. Možná dokonce můj Honza, protože pro něj ještě žádné přáníčko nemám, a to je ostuda. 

Puntíkatý papír je z totálně vyprodané kolekce XOXO od American Crafts, srdíčka jsou vyřezaná z třpytivé moosgummi a nápis poskládaný z písmenek od Simple Stories (The Story of Us).

A vnitřek přáníčka? Jak jinak, než pěkně korespondující s designem celého přání. Musím říct, že dámy na valentýnských kurzech mi dělaly obzvlášť velkou radost, když pečlivě zdobily i vnitřky. Asi věděly, že bych je bez toho stejně nenechala odejít :-)

Tak krásného Valenýtna, holky moje scrapové!

Žádné komentáře:

Okomentovat