čtvrtek 18. února 2016

KURZY: Reportáž z kurzu Project Life

První várku letošních kurzů - aneb zimní turnus - máme za sebou. A nastává rekapitulace. První kurz PL jsme zvládli hned během ledna. Pojďte se se mnou na něj podívat v krátké reportáži ohlédnout a kdo ví, třeba na fotkách uvidíte někoho, koho znáte. Nebo jste tam přímo vy! :-)

PROJECT LIFE 28.1.2016

Protože PL komunita se nám utěšeně rozrůstá a protože nový rok je ta nejlepší chvíle, kdy začít dokumentovat svůj život, uskutečnil se taky v Praze můj první PL kurz.

Holky samozřejmě nebyly úplné scrapové začátečnice, spíš PL právě objevily, a tak se přišly inspirovat a ujasnit si poslední nejasnosti. A byla s námi i Janča, která nelepí PL, ale klasické scrapové album, takže si udělala vejminek a pustila se rovnýma nůžkama do práce.

Ostatní si vyslechly moje povídání a nejvíc dotazů bylo samozřejmě ohledně tisku a úpravy fotek. Holkám jsem ukázala, jak funguje Picasa a předvedla i PicMonkey. Na závěr jsem jim pustila video, na kterém je vše krásně popsané, a tak si to kdykoliv můžou zopakovat.

Na kurzu PL mě dost bavilo to, že jsem se díky fotkám o holkách dozvěděla trochu víc než na normálních přáníčkových kurzech. Proběhla v podstatě taková malá jednovečerní sonda do jejich životů. Zjistila jsem, že někdo rekonstruuje byt, jinde se odpromovalo nebo se právě narodilo miminko... Přišlo mi to super!

A tady už se můžete podívat, jak vypadaly první výsledky. Vedení kreativních kurzů, to je vždy taková nálož inspirace pro moje vlastní tvoření, že přemýšlím, jestli bych neměla spíš já platit holkám. Kam se hrabe Pinterest... :-)



Takže díky všem, které jste si přišly zascrapovat do plastových kapsiček, byl to bezkonkurenční večer. Project Life-ové "příště" bude už 10.3. a přihlásit se můžete tady.

Těším se na vás!

Žádné komentáře:

Okomentovat