čtvrtek 25. února 2016

DIY - Beauty Emergency Kit aneb nejlepší dárek pro kámošku


Ten kdo má stejně jako já nejlepší kamarádku už neuvěřitelných dvacet let, ví, že je každým rokem těžší, něčím jí překvapit. K narozeninám, k Vánocům... Já se ale přesto snažím být vždy aspoň malinko originální, a když dojdou vlastní nápady, vždycky je tu Pinterest. Tam jsem taky našla inspiraci pro tenhle dárek, který jsem upravila k obrazu svému a tomu, co je u nás k dostání. A tak tu pro vás dnes mám báječnou inspiraci na holčičí dárek, v podstatě hlavně v obrázcích... 

Co patří do holčičího "beauty" balíčků? Tak především vše, co bychom měly mít my, ženy, vždy po ruce a co nás může zachránit, ve chvíli, kdy se něco zvrtne - ať už na rande, na obchodní schůzce, nebo při pochůzkách ve městě...

...ale hlavně na tom rande. Nikdy totiž nevíte, kdy se nevinná večeře zvrtne v "pozvání nahoru", a pak je fajn mít v kablece základní výbavičku. A možná jsem tam měla přidat i nějaké sexy spodní prádlo, aby člověk nedopadl jak Bridget Jones... :-)

Věci jsem ale vybírala taky podle toho, aby se vešly do malé kosmetické taštičky a aby k sobě pěkně barevně pasovaly. Většinu z nich jsem sehnala v drogerii Rosmann a taky v parfumérii SEPHORA.

Jediné, co jsem nesehnala, byla právě taštička, žádná se mi nelíbila. Dáreček ale stejněvypadá mnohem efektněji ve skleněné dózičce a kamarádka už si ho jistě doma zvládne přebalit ze skla do něčeho lepšího "na cesty".

Protože jsem se nemohla ubránit scrapování, tak dózička nakonec ještě dostala papírový štítek.

Tak co říkáte? Dostane letos vaše kamarádka podobný balíček? :-) Další inspiraci na "emergency kity" jsem pro vás nashromáždila tady. A pokud mi na e-mail diankakreativity@gmail.com zašlete fotku toho vašeho vlastnoručně vyrobeného, 21. března - na první jarní den - zveřejním projekty na blogu a také vylosuji jeden, který odměním.

Krásné DIY dny přeje

9 komentářů:

  1. Tak to je naprosto dokonalý dáreček :) To je super nápad!!

    OdpovědětVymazat
  2. To je úžasný dáreček. Kamarádka musí mít (nebo už měla) velikou radost. (Verča S.)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak toto je super napad na darcek :) Ukladam si,vdaka! :)

    OdpovědětVymazat
  4. fantastický jak na zavolanou...

    OdpovědětVymazat
  5. Dianko, ty mě fakt bavíš :-) Díky za inspiraci až pod nos!

    OdpovědětVymazat
  6. Holky, díky, mám radost, že Vám to přijde taky tak supeer jako mně :D :D a pokud se do toho některá pustíte, rozhodně koukejte svůj balíček nasdílet, ať mám inspiraci zase já - určitě vymyslíte něco, co jsem zabalit zapomněla :D Vaše D.

    OdpovědětVymazat
  7. Dokonalé, perfektní záchrana... moc děkuji za inspiraci je to naprosto geniální a jedinečné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, Míšo :-) Jsem zvědavá, jak bude vypadat ten Váš "záchranný balíček", jestli se do něj pustíte, a jak se bude líbit kamarádce?! :-)

      Vymazat