sobota 13. února 2016

KE STAŽENÍ: Valentýnské kupóny


14. únor se blíží a s ním už téměř domestikovaný svátek sv. Valentýna. Někdo ho slaví, jiní ho ignorují a čekají až na Máchův 1.máj, nicméně já si myslím, že zamilovaných dárečků a originálních nápadů není nikdy dost. Navíc, co si budeme povídat, chlap projde kolem květinářství, popadne pár růží a má vystaráno. Ale co my, nebohé ženy a náše věčná otázka: "Co mu mám proboha dát?". A tak tenhle článek možná nakonec nebude ani tak valentýnskou inspirací, jako spíš tipem na rafinovaný dárek pro jakoukoliv příležitost.

Co takhle partnerovi připravit rande na každý měsíc v roce? Jednotlivá rande můžete napsat na valentýnské kupony. A tady přichází moje část, protože jejich design jsem pro tento rok navrhla za vás. To abyste měly víc času rozmyslet, co na ně napsat.
Kupóny si můžete stáhnout ve PDF fromátu TADY!

A že nemáte tolik nápadů na rande? Potom mrkněte na následující seznam. Některé položky vás zavedou do přírody, u jiných můžete zůstat v teple domova. Stačí si jen vybrat, co máte rádi. A až dočtete, určitě vás napadne spoustu dalších parádních aktivit.

  1. Filmový večer podle partnerova výběru
  2. Masáž při svíčkách
  3. Restaurace podle partnerova výběru
  4. Lístky do kina / divadla
  5. Snídaně do postele
  6. Piknik v parku
  7. Večer v baru / v klubu / na diskotéce
  8. Výlet do přírody
  9. Fotbalový / hokejový zápas s popocornem k tomu
  10. Adrenalin (bungee jumping...)
  11. Návštěva Zoo
  12. Společné vaření
  13. Návštěva u přátel
  14. Společenské hry
  15. Návštěva muzea (třeba Škoda v Mladé Boleslavi, pivovar v Plzeni, hornické muzeum v Příbrami...)
  16. Společná koupel
  17. Geocaching
  18. Návštěva aquaparku / sauny
  19. Lodičky / projížďka parníkem
  20. Pouštění draka
  21. Hudební festival
  22. Letní kino
  23. Cesta do neznáma (nastupte do prvního vlaku, který pojede a jeďte třeba 3 zastávky - jen pozor na na mezinárodní vlaky :D)
  24. Návštěva lanového centra
  25. Laser game, paintball, bowling, adventure golf...

Kupóny můžete třeba svázat do balíčku knihařským kroužkem neboje vložit do obálky či pytlíčku s roztomilou svorkou či kolíčkem... Já jsem zvolila první možnost a tiskla razítkovou abecedou. I s gelovým perem ale neuděláte chybu :-)

Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv formát, originální dárek je na světě a 14.února budete zaručeně slavit úspěch. Osobně vyzkoušeno!

Tak ať je i u vás v neděli hodně lásky a legrace!

1 komentář: