pondělí 22. února 2016

BAREVNÁ PALETA: Přáníčko s překvapením



Každý, kdo miluje scrapbooking, miluje i barvy. Nebo vlastně, každá žena miluje barvy. Dokážu strávit hodiny u prohlížení barevných palet, a to nevyjímaje vzorkovníků od Primalexu... :-) A tak jsem si pro vás dnes připravila vlastní barevnou paletu, podle které jsem tvořila narozeninové přání s visačkou. Vy ji můžete brát jako inspiraci pro vlastní přáníčko...anebo se prostě jen tak koukat na barvičky.


Zadání? Přání k 50. narozeninám pro maminku, která ráda červenou. Společně s tím mi v e-mailu přišla její fotka z dětství, kterou si slečna přála - pokud je to možné - do přáníčka zakomponovat. A možné je všechno, zvlášť když na blogu Pretty Papers dva dny před tím Danielka uvedla článek na výrobu přáníčka s visačkou. Kapsičku jsem sice pojala vlastním způsobem, ale jinak jsem nesmírně vděčná za inspiraci, díky které jsem se mohla místo vymýšlení konceptu déle věnovat výběru papírů a kytiček. Ale víte co, mrkněte nejdřív na obrázky, použitý materiál najdete dole.





POUŽITÝ MATERIÁL


Líbí se vám paletka? Nebo tohle nejsou vaše barvy a těšíte se na příště? Barvy sbírám i na Pinterestu, takže speciální vyladěnou nástěnku můžete sledovat tady. Když jsem jí teď rozklikla, zjistila jsem, že mě to paradoxně stále táhne ke stejným odstínům...:-)

Tak krásný a vybarvený den

1 komentář:

  1. Tak to je naprosto úžasné. Moje mamka bude mít za měsíc kulatiny a já uvažovala nejdřív o minialbíčku s jejíma fotkama od malička, ale nevím jestli bych jich tolik sehnala, ale toto bude stačit. Díky za inspiraci. Verča Sembolová

    OdpovědětVymazat