pondělí 6. července 2015

BIRTHDAY CARD - Přáníčko z PL kartičky



Co je na dnešní narozeninové inspiraci speciální? Původně PL kartička vytvořená pomocí spreje a gessa se mi nakonec do alba nevešla. Jenže než já bych něco vyhodila, to dřív naše kočka začne mluvit. A tak jsem z ní vytvořila přáníčko. Pojďte se na něj podívat...


PL kartičku jsem vyřízla pomocí perforované šablony pro Big Shot. Poté jsem štětcem "ležérně" nanesla gesso do horní a spodní části kartičky. Po zaschnutí jsem ho přesprejovala sprejem v lila odstínu. Na místech přetřených gessem jsem sprej rozetřela pomocí papírového ubrousku. Doprostřed kartičky jsem natiskla černým inkoustem Memento anglický nápis.


Jako podkladovou vrstvu pro kartičku jsem použila nádherný papír od 7 Dots, který jsem podél okraje obentlovala. Pod kartičku jsem přivázala bílý provázek a ozdobila ho samolepící kovovou "svorkou" z kolekce Enchanted od Simple Stories. Chipboardové minihvězdičky jsem nechala v přírodní barvě. A bylo hotovo.


Tak takhle vypadá příkladné využití materiálu aneb přáníčko z PL kartičky :-) A protože se mi sprejování zalíbilo, další články o něm budou brzy následovat. 

Tak se těšte a pěkně tvořte!

1 komentář: