čtvrtek 30. července 2015

WEDDING CARD - Kytičky Wild Orchids


Když jsem tento týden odesílala objednávku na kytičky a radši přivírala oči při jejím placení, rozhodla jsem se vyrobit hojně "okytkované" přáníčko. Tak nějak abych ulehčila svědomí a nestřádala ty kytky doma jako dekoraci... Znáte to.

Přáníčko ve vintage stylu vzniklo z mých oblíbených papírů House of Roses od Lemoncraft. Přidala jsem samolepicí krajku a stočené provázky, které jsem ani neupevňovala, ale prostě je přelepila krásnými výsekovými rámečky od Spellbinders. Nemohla jsem se rozhodnout o barvě, a tak jsem rámečky nakonec použila oba, lehce v překryvu, což vytváří krásný plastický efekt. Chipbordový nápis v přírodní barvě jsem nalepila lepidlem Glossy Accents - drží jako přibitý.


Nově jsem také vyzkoušela šablony na Big Shot ve tvaru větviček s lístečky a totálně mě okouzlily. To je tak se mnou občas, že něco objednám, pak na to rok nesahnu, a pak (5 min před tím, než to chci hodit na Scrapbazárek), to vyzkouším a už to nedám :-) Tyhle výseky jsem ještě ozdobila perličkami. A nakonec tedy ty květiny od Wild Orchids. Pastelové růžičky různých barev a velikosti. Jak já na kytky nejsem, tak v těchto bych plavala jak strýček Skrblík v dolarech :-)

Uvnitř je místečko na vepsání textu a luxusní svatební přání v tak trochu rustikálním stylu je na světě. Pokud se Vám líbí, najdete ho v mém obchůdku na Fler.cz.

Tak se inspirujte a tvořte taky!

Žádné komentáře:

Okomentovat