pondělí 27. července 2015

BIRTHDAY CARD - Bella Rouge a "líný" shaker



Každý, kdo má rád růžovou a něžné dívčí motivy, ten by měl mít doma kolekci Bella Rouge. Tvoří se s ní prostě samo, a pokud zainvestujete i do chipboardů či papírových výseků, pak stačí jen tyhle ozdůbky na přáníčko správně poskládat a vytvoříte tak nádhernou záležitost. Já se tentokrát pustila do přáníčka k narozeninám.


Hlavním motivem byla průhledná visačka právě ze sady ozdůbek Bella Rouge. Protože by ale na barevných papírech - a hlavně na tom pergamenovém - špatně vynikla, vyřízla jsem na Big Shotu z bílé čtvrtky visačku, kterou jsem nasprejovala růžovým sprejem. Oba kousky jsem pak svázala dohromady bílým provázkem a ozdobila stříbrnou papírovou mašličkou.


Přáníčko mělo být původně bez flitrů, ale když jsem obšívala vellum, zabrzdila jsem v poslední chvíli šicí stroj a malou mezírkou dovnitř vpašovala růžové a stříbrné flitry. Tomu já říkám "líný" shaker, protože je to super-jednoduché, bez lepidla nebo 3D lepicí pásky, takže žádné riziko upatlání, flitry nikam nezapadávají... Prostě takováhle řešení, ty já mám moc ráda.

A když už jsem měla vytažený stroj, sešila jsem k sobě i barevný scrapbookový papír a bílou čtvrtku, které posloužily jako vnitřek přáníčka.

Co se mě týká, já jsem naprosto spokojená a růžově uspokojená. A Vám přeji pěkné tvoření, ať už Vám dnes pod rukami vznikne cokoliv :-)

1 komentář: