pátek 24. července 2015

GRADUATION CARDS - Soví akademie


Arch nálepek se sovičkami jsem původně kupovala kvůli jednomu svatebnímu blahopřání. Když vám ale i tak zbydou čtyři roztomile vyhlížející sovičky, netrvá to dlouho a vy se je rozhodnete použít - za každou cenu. A protože motiv sovy je už tak nějak spojený s moudrostí, rozhodla jsem se vytvořit několik přáníček k ukončení studia. Tak se na ně se mnou pojďte podívat...

Modrá sovička nemá jako jediná embossovaný podklad a hoví si proto na papírech od Simple Stories z kolekce "I AM". Pod sebou mám kolečko, které jsem vyřízla na Big Shotu svou novou "prošívanou" šablonou. Konečně jsem se taky dopracovala k českému razítku. A zbytek už jsou "jen" enamelové tečky.

Druhá studijní sovička je už na embossovaném podkladu a jako jediná má zaoblené rohy. Embossovala jsem na Big Shotu pomocí kapsičky se vzorkem a papír pak přetřela distressovými inkousty. Sovička se opět usadila do prošívaného kolečka, nasadila si čepeček a ozdobila se enamelkami a kartonovou samolekou. Nápis je opět v češtině, natištěný silikonovým razítkem pomocí černého inkoustu Archival.


Na řadu přicházejí sovičky bez čepiček. I ta první by se ale svým nápisem "High Five" mohla hodit jako blahopřání k ukončení střední nebo vysoké školy. Opět je na embossovaném podkladu obarveného distress inkousty. Pod sebou má tentokrát prošívaný obdélníček, který jsem trošku pocákala odpovídajícím inkoustem. Pak už stačilo přidat již zmíněné kartonové samolepky, pár roztomilých knoflíčků a přáníčko bylo na světě.


Poslední sovička, kterou to vlastně všechno začalo je růžová. Jako podklad má papír z kolekce Bella Rouge a embossovaný puntíkatý karton nabarvený (jak jinak než) distressovými inkousty. Sovička je usazená na PL kartičce, je opatřena prázdným rámečkem, do kterého lze vepsat libovolný text a ozdobena enamelovými tečkami a kartonovou bublinkou s pochvalnými anglickými výkřiky.

Tak to je moje soví akademie, roztomilá, co říkáte?! :-)

Tato i další volná přáníčka nejdete v mém obchůdku na Fler.cz.

Krásné letní tvoření!

8 komentářů:

  1. Moc krásná přáníčka a ty sovičky...ty jsou úžasné.

    OdpovědětVymazat
  2. Boze, miluji sovy, kde se daji ty nalepky koupit? Jinak nadherne, zarive a vesele pranicka..😊

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alenko, děkuji... sovičky jsou z Nemravky nebo z Davony, teď už si bohužel přesně nevzpomenu...

      Vymazat
  3. ja ta tvoje pranicka proste zboznuju!! a hlavne, jak je jeste zdobis vevnitr!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Moc krásná a pro mě inspirativní přáníčka

    OdpovědětVymazat
  5. Děkuji všem a milé komentáře, i sovičky potěšily... :-)

    OdpovědětVymazat