čtvrtek 9. července 2015

PL 2015 / W16 / Mamka má narozeniny

Na začátku června mi konečně došly fotky z fotolabu, a tak jsem mohla zasednout k albu, stříhat, řezat, lepit a podařilo se mi alespoň malinko dohnat ten šílený skluz. Přiznávám, že některé stránky dopadly tak, že jsem jen zastrkala fotky a k nim nějaké pěkné PL kartičky. Zato s týdnem 16 jsem si vyhrála trochu víc. U nás doma se totiž slavily narozeniny, a to rovnou dvoje.
Na titulní kapsičku jsem měla připravené dvě varianty - samostatnou fotku, na kterou jsem chtěla připevnit vellum a natisknout datum razítkem. A pak fotku, ve které jsem podobný efekt vytvořila v Photoshopu. Nakonec druhá možnost, to proto, že se mi došla trpělivost, když jsem si asi potřetí razítko rozmázla.



Pořád se nemůžu nabažit sady PL kartiček od We R Memory Keepers (Inked Rose). Je to snad první kolekce, kterou jsem bezezbytku využila a jsem rozhodnutá si jí pořídit znovu. Co se fotky týká, nevím, jak to máte při rodinných oslavách vy, ale u nás se tentokrát dělal bramborový salát do lavoru. Prý to ale není žádná rarita a někdo prý používá i necky či vaničku pro kojence :-)


Čas strašně letí a moje maminka už je velká holka. I když se věk ženy neprozrazuje, myslím, že mi to odpustí, protože na "pade" rozhodně nevypadá. Do kartičky s rámečkem nejprve měla přijít fotka, ale když jsem si tam na chvilku odložila kartonová čísla, zjistila jsem, že to vlastně vůbec nevypadá špatně. A tak už tam zůstala. Maminku s jejím oblíbeným Schwarzwaldem jsem ozdobila papírovou svorkou.


Hostů jsme samozřejmě měli spoustu, ale nakonec jsem je vypsala jmenovitě do journalingu a do alba si nalepila jen fotku oslavenkyně s tetou. Méně je prostě někdy více a donuťte 20 lidí aby si sladilo svetry :-) Tam kde měly být původně fotky jsem si pak vyrobila vlastní PL kartičku - přišila jsem vellum a Glossy Accents nalepila akrylový nápis od Heidy Swapp.



Journaling jsem psala rukou. Povedlo se bez škrtance hned na poprvé, na což jsem patřičně hrdá! Zjistila jsem, že ke kartičkám Inked Rose jdou krásně papírové výseky od My Mind's Eye, a tak jsem je hojně používala (kytičky, nápisy, bannery, rámeček v další kapsičce). A pokud ještě váháte nad nějakou samolepicí abecedou, tak čísla od Amy Tangerine jsou teď hit. Díky neutrální barvě a univerzálním fontu se hodí tak nějak ke všemu, takže určitě neprohloupíte.

Jak to tak po rodinných oslavách bývá, padli jsme večer za vlast. Ne tak naše kočka, která se rozhodla, že si zrovna ten večer narodí další kotě. A tak místo toho, abychom si funěli na gaučích přežráni bramborovým salátem a chlebíčky, poskakovali jsme nakonec kolem naší Scarry. Asi o půlnoci jsme se rozrostli o dalšího člena domácnosti - Simbu Swamiho Juniora. I když je naše kočka slušná a rodí zásadně po jednom kotěti, začíná to u nás vypadat tak trochu jako chovná stanice.

Tak ať je i Váš "lajf" jeden velký projekt!

Žádné komentáře:

Okomentovat