pondělí 20. července 2015

WEDDING CARD - Embossovaná srdíčka


Zas tak moc často se do horkého embossování nepouštím, ale když už na to dojde, většinou tuto techniku kombinuji s distress inkousty jako Kačka Pupi Hromasová ve svém článku. A nově také se spreji a s gessem. A přesně tak taky vznikl ústřední motiv dnešního svatebního přáníčka - dvě srdíčka. Jak na to? Čtěte dál...

Svatební blahopřání mělo být ve vintage stylu, a tak jsou všechny použité papíry náležitě "postaršené". A když už, tak už, nebránila jsem se ani trhání. Zkuste to taky, vypadá to fajnově. 

A teď už návod na perfektní embossovaná srdíčka - na bílou čtvrtku jsem pomocí embossovacího média natiskla silikonovým razítkem motiv puntíků puntíků, zasypala je bílým práškem a zatavila horkovzdušnou pistolí. Poté jsem je přetřela gessem, nastříkala sprejem a rychle (a v těchto vedrech obzvláště rychle) rozetřela pomocí papírového kapesníčku. Srdíčka jsem vykrojila na Big Shotu a bylo. Nic složitého a přitom náramný vzor, přesně tak, jak to mám ráda! :-)


Gessem jsem přetřela sem tam i papíry. Jako ozdůbky jsem použila chipboardy, papírové růžičky, samolepicí síťku a glitrované kolečko. A samozřejmě nesměly chybět ani tolik oblíbené tekuté perličky.

Vintage svatební přáníčko je na světě, tak načerpejte inspiraci a ať se i Vám pěkně tvoří!

Žádné komentáře:

Okomentovat