pátek 17. července 2015

WEDDING CARD - Majákové přáníčko


 Už je to téměř měsíc, co jsem vyráběla svatební přáníčko, které jsem si pracovně nazvala "majákové". Zadání totiž znělo takto: "Manželé se budou jmenovat Majákovi, tak bych ráda, aby na přáníčku byl motiv majáku, ale ne jako hlavní, spíše nějak v pozadí. Přáníčko, prosím, ladit do fialové barvy. Věřím, Dianko, že si s tím poradíte." No, a poradila...



Původně jsem si myslela, že siluetu majáku natisknu nějakým světlejším inkoustem na pozadí přáníčka. Ale protože mi přišla pod ruku vyřezávací šablona visačky, řekla jsem si, proč vlastně ne. A tak jsem nakonec nemusela razítkovat vůbec.





Na visačku jsem vyrobila kapsičku, které jsem naembossovala přední stranu a ozdobila jí lila tekutými perličkami. Na vršek kapsičky jsem použila saténovou stuhu a samolepicí perličky. Obrázek s motivem majáku, který měli novomanželé na svatebních oznámeních, jsem vyřízla pomocí "visačkové" šablony na Big Shotu, dozdobila jí chipboardovými srdíčky a stříbrnými tekutými perličkami. Okraje visačky jsem nabarvila fialovým Distress inkoustem.






Na přáníčko jako takové jsem použila několik scrpabookových papírů. Tomu fialovému jsem naembossovala rohy přes vintage šablonu od Tima Holze. Vellum jsem obšila na stroji a naembossovanou bílou čtvrtku zase nazdobila perličkami. Pod papírové lilie jsem udělala sisalové hnízdečko a ještě o něco pod ním je saténová stuha ve stejné barvě jako je na kapsičce pro visačku.

Svatební blahopřání v lila barvě bylo na světě. A jak schováváte majáky vy? :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat