pondělí 29. června 2015

BABY CARD - Celebration & Bundle of Joy

Přáníčko, které Vám dnes představuji, mělo být původně vintage a vzniklo mi pod rukama na mém červnovém kurzu, kdy jsem přítomným dámám dělala při jejich tvorbě předskokana. Jako základ jsem proto vybrala krásné slavnostní papíry Celebration od UHK Gallery. Jenže ať jsem dělala, co jsem dělala, nějak už jsem vintage měla pro tu chvíli dost a dámy rozhodně vodítko nepotřebovaly. A tak jsem přáníčko nedokončila a jako polotovar si ho dovezla domů. A pak přišel den...

...kdy jsem doma narazila na můj oblíbený srdíčkový papír z kolekce "You Were Never Lovelier". V tu chvíli jsem se rozhodla, že přáníčko nebude starobylé, ale naopak něžně dívčí a svěží tak, jako čerstvě narozené miminko. A k tomu se jednoznačně hodí doplňky od Echo Park z kolekce Bundle of Joy.

Tentokrát jsem se ani moc nemusela přemlouvat ke zdobení vnitřku přáníčka, který doufám brzy zaplní nějaký milý text. A když ne Váš, tak můj, protože i v mém okolí se v létě taky chystá minimálně jeden přírůstek.

Toto i další volná  přáníčka najdete v mém obchůdku na Fler.cz.

Krásné prázdninové tvoření

2 komentáře:

  1. Dianka, to je neuveriteľne krásne a jemné! Ten pergamenový papier a chipboardy robia zázraky, wooow ;) A na kolekciu Celebration2 už netrpezlivo čakám, kým mi príde domov, takže vyskúšam tiež niečo, možno aj detské ako ty. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kristínko, děkuju, těším se, co s Celebration vykouzlíš Ty, papíry jsou superkrásné! :-)

      Vymazat