pondělí 8. června 2015

PL 2015 / W8 / Výlet Loučeň


Protože letošní zima vypadala tak, jak vypadala, zahájili jsme výletovou sezónu už na konci února. A to návštěvou zámku Loučeň a přilehlého labyrintária v jeho zahradách (ostatně více o naší výpravě najdete zde). I přesto, že byla docela zima, užili jsme si spoustu zábavy, a proto si výlet v mém albu vydobyl samostatnou stránku. Tak se na ní pojďme společně podívat.

Titulní stránka je tentokrát dělaná na počítači, protože se mi podařilo ztratit mapičku labyrintária, a tak jsem si jí potupně musela stáhnout ze stránek zámku jako obrázek. Rovnou jsem tedy vytvořila jakousi koláž i s textem a nechala si pouze pod nadpisem místo na nějakou ozdůbku. Nakonec, jak vidíte, došlo na kartonovou šipku, kterou jsem přetřela zeleným Distressem.


A dál už určitě poznáváte PL kartičky z kitu "Happy" a papíry a nálepky z kolekce "Good Day Sunshine" od Simple Stories. Slunce sice téměř nesvítilo, ale já jsem prostě tuhle stránku chtěla mít barevnou, a basta. Jak vidíte na fotce, na výletě nás bylo požehnaně. A navíc jsme se sešli ve vskutku netradičním složení, prostě kdo byl doma a měl zrovna čas, tak jel s námi :-)

Protože mi nějak došla slova, poprosila jsem tentokrát o journaling Honzu. Když jsem ho po pár minutách našla bezradně sedět nad kartičkou, bylo mi ho téměř líto. Prý, že mi to nechce zkazit a neví, co tam má napsat... Chtěla jsem mu pomoct, a tak říkám: "Napiš třeba, co se Ti nejvíc líbilo na výletu?" Jak to dopadlo, vidíte sami :-)

Na výlet se nám podařilo vytáhnout i taťku, tak jsem měla radost a hezky jsem se s ním nechala vyfotit. To víte, společných fotek není nikdy dost. A věřte nebo ne, zimní bundu jsem tentokrát opravdu nevybírala tak, aby mi ladila ke kartičkám... Prostě to tak nějak hezky vyšlo :-)

Po zámeckých zahradách jsme si dali ještě procházku po naučné stezce. I když jsme si jí nakonec tak trochu modifikovali k obrazu svému. A v albu nakonec došlo i na enamelové tečky a washi pásku.

A poslední koláž jsem ozdobila pouze samolepkou, protože fotky na ní mluví za všechno. Pokud navštívíte lanový park v zahradách zámku, určitě ulovíte minimálně tak vtipné záběry, jako my :-)

Tak co říkáte, i zimní stránky můžou být barevné a těm výletovacím to obzvlášť sluší!

1 komentář:

  1. kraaaasne barevne to mas!! a musim nesouhlasit, ja z "lanoveho parku" neulovila nic, pac chytat maleho Alberta je o fotak :)))

    OdpovědětVymazat