úterý 9. června 2015

PL Photo Challenge - 06/2015


Ve chvíli, kdy pro vás připravuji tuhle challenge je venku krásných 30°C, a tak mám naprosto letní náladu. Navíc je pátek, a to znamená, že se všichni těšíme na víkend. Někdo má naplánovaný cyklovýlet, jiný se chystá na chatu a další třeba poprvé na koupání k nejbližšímu rybníku. (Ve chvíli, kdy tenhle článek vkládám na blog leje jak z konve a je začátek pracovního týdne).

Tak či onak, Project Life-ová albíčka se rozhodně budou mít čím plnit a mně proto nedalo ani moc práce vymyslet červnová témata. Inspirujte se tedy z našeho seznamu, foťte, co to dá, zpracujte fotografie do svého fotoalba a na konci měsíce se nezapomeňte pochlubit svou PL stránkou. Vaše snažení totiž bude náležitě odměněno! Ostatně podrobné info o challenge najdete hned pod seznamem.

Pořadí fotek je samozřejmě opět pouze orientační. Můžete si vybrat podle nálady, situace, nebo podle toho, co se u vás doma zrovna děje. A kolikrát zjistíte, že jste třeba vyfotili něco úplnou náhodou.

Foťáky nabít a tady je červnový seznam:


A jak se PL Photo Challenge zúčastnit? 
  • vyfoťte podle našeho seznamu alespoň 3 fotky
  • zpracujte tyto fotky do svého Project Life alba
  • pokud ještě nejste členem, přidejte se k facebookové skupině Project Life - Česká republika
  • vyfoťte hotové stránky (nejlépe přímo konkrétní kapsy) a přidejte fotky do aktuálního alba Project Life Photo Challenge na Facebooku, nepostujte fotky na zeď, ani do svých vlastních alb (tam si je ale samozřejmě můžete nahrát taky) 
  • ke každé fotce připište, o které téma ze seznamu se jedná
  • termín přidání fotek je vždy do 15. dne následujícího měsíce

Na konci každého měsíce budou náhodně vyberány 3 z vás, které obdrží dárkovou poukázku v hodnotě 100 Kč pro nákup v e-shopu Pretty Papers.


Tři, dva, jedna, start... Červnová  challenge právě začíná!

Žádné komentáře:

Okomentovat