úterý 21. dubna 2015

WEDDING CARD - Svatební v zelené


Jaro je vážně tady a pozná se to taky podle toho, že se pozvolna začíná rozbíhat svatební sezóna. To pro mě konkrétně znamená spoustu nádherných přáníček, na jejichž výrobu se už teď těším. Letošní první svatební putovalo na Moravu a mělo být  laděné do zelených odstínů. Jak se mi povedlo se můžete podívat přímo tady...
Přáníčko dostalo krémový čtvercový základ, na který jsem 3D čtverečky nalepila zelený podkladový papír. Ten je z kolekce "You Were Never Lovelier" (Galerie Papieru). Na něj jsem přidala zdobený pergamenový papír a do spodní poloviny přáníčka embosovaný krémový papír. Přechod mez oběma vrstvami jsem zakryla saténovou stuhou.

Vzhledem ke krémovému podkladu jsem chipboardový nápis i srdíčko nechala v přírodních barvách a podložila je perleťovou síťkou. Přidala jsem také pár samolepících perliček a do rohů přáníček zelené flitry.

A nakonec samozřejmě růžičky, které ke svatebním přáním tak nějak neodmyslytelné patří. Pro tentokrát jsem zvolila trojkombinaci bílé a dvou odstínů zelené. A pod ně mašličku ze saténové stuhy.

První svatební přáníčko je na světě. Jak se vám líbí zelené odstíny?

Krásné a kreativní dny přeje

6 komentářů:

  1. Překrásné & elegantní :) Moc se mi celkově líbí a hlavně odstín té tmavší zelené růžičky.... hmmm

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zelená je na svatbu sice netradiční, ale musím přiznat, že se mi taky zalíbila právě ta tmavší růžička :-)

      Vymazat
  2. Prostě krása! Nemohu se vynadívat. Opravdu krásná práce!

    OdpovědětVymazat