čtvrtek 9. dubna 2015

PL 2015 / W5 / Digital more than scrap

Poslední lednový týden byl v podstatě celkem akční - spousta setkání s kamarádkam, jeden scrapbookový kurz, výlet... Ale taky zapomenutý nebo nenabitý foťák a vůbec celkově tak nějak skleróza, co se focení týká. Nakonec mě zachránily snímky, které jsem nafotila podle seznamu PL Photo Challenge, a taky nějaké ty mobilní úlovky. Aby toho nebylo málo, tak jsem nenašla žádné pěkně sladěné kartičky. A tak jsem se po pár hodinách vztekání rozhodla, že si je vyrobím sama.


A to se týká třeba hned titulky, kterou jsem spáchala ve Photoshopu. Vlastně tedy jen pozadí a popisek. Kartičku, která jsem původně chtěla použít a neladila mi barvou, jsem ořízla a využila z ní jen to "zajímavé". Dozdobila jsem razítky Technique Tueasday, enamelovými tečkami a taky samolepkami od Heidi Swapp. A vlastní kartička č.1 byla na světě. Spokojenost!



S Honzíkem jsme byli na rande "ve městě". To my takhle z legrace říkáme, když občas z našeho vidlákova na okraji Prahy vyjedeme do centra, abychom se zase a znovu přesvědčili, jak je naše hlavní město krásné. Dali jsem si pěknou procházku zimní metropolí, a pak jsme to zapíchli v útulné creperii kousek pod Pražským hradem. Promrzlí jsem si sladkou odměnu v podobě palačinek vyloženě zasloužili. A nakonec jsme se zvěčnili i na místní tabuli pro hosty. 



Prostřední část stránky jsou výše zmiňované fotky z PL Photo Challenge. Možná byste i uhodli, jaké to jsou - vlevo začínáme tím "Co právě čtu". Vedle je kartička s journalingem, tentokrát ne vlastní výroby, ale od Becky Higgins (DIY Shop). Jinak jsem, jak jste si asi všimli, nějaké velké scrpabookové zrobení na celé téhle stránce moc neproběhlo a je spíš taková "digi". Snad vás víc uspokojím v dalším týdnu, ale nepředbíhejme.



Přesuneme-li se na pravou stranu stránky, tak nahoře vidíte "Domácí práce". Ano, koupila jsem si totiž úžasné kolíčky na prádlo i s pytlíčkem. Pytlík jsem samozřejmě vůbec nepotřebovala, ale ty barvy prostě... Nešlo ho tam nechat. No, a dole, to je moje první vlastnoručně vyrobený smoothie - borůvkový. Myslím, že to byla "Snídaně". Ale především si povšimněte, jak důkladně jsem k němu vyladila i naše povlečení :-) A možná jste poznali - ano, vpravo samozřejmě i kartička vlastní výroby č.2.



Na konci měsíce ledna jsme se i my v Praze dočkali sněhové nadílky. A tak jsem poprvé použila svou nově nainstalovanou mobilní aplikaci Instaweather. A taky vyfotila svojí zachumlanou ségru. Přemýšlela jsem, zda jí ještě na chvíli vystrčím za dveře, aby byla pěkně zmodralá a ladila mi, ale nakonec se mi jí zželelo. Ve Photoshopu jsem jí ale aspoň na fotku přidala popisek, aby jí to nebylo líto.



Sníh ale dlouho nevydržel, a tak jsme vyrazili na výlet. Foťák jsme úspěšně zapomněli doma, a tak jsme pořídili pár "chudáčků" na mobil a měšický zámek - musím se přiznat - 
jsem stáhla z internetu.

Tak takhle vypadal 5.týden a vlastní kartičky u mě v albu. A co vy, taky někdy přesedláte na samovýrobu, když vám kolekce neladí?

Ať je i váš "lajf" jeden velký projekt!

1 komentář:

  1. tak "digi" karticky jsem jeste nedelala ... ze by nekdy? budu se muset pochlapit :)) diky za inspiraci!

    OdpovědětVymazat