čtvrtek 23. dubna 2015

WEDDING CARD - Svatební ve žluté

...a když říkám, že svatební sezóna začala, tak přidávám hned další svatební přáníčko. Tentokrát je laděné do žluta a to byste nevěřili, jak těžké je sehnat nějaký pěkný žlutý papír (pokud nechcete vyloženě jednobarevný). Naštěstí mě zachránila kolekce Enchanted od Simple Stories, a pak už šlo tvoření téměř samo.

Svatební přáníčka tvořím většinou na krémové základy, tak nějak už to k té slavnostní události prostě patří. Ani tentokrát tomu nebylo jinak. 3D čtverečky jsem pak na přáníčkový základ přilepila již zmiňovaný papír od Simple Stories s růžičkovým potiskem. Na něj přišlo vellum a embossovaný papír, který jsem si připravila pomocí embossovací kapsy na Big Shotu.

Přáníčko jsem ozdobila stříbrnou stuhou a papírovou růžičkou. Kartonový chipboard "Mr&Mrs" je přetřný bílým gessem a perleťovým dabberem. Papírový chipboard "Our Day" je od Simple Stories z jejich svatební kolekce "The Story of Us". V rohu přáníčka jsou pak srdíčka ze svatební sady ozdůbek HEYDA a pár stříbrných flitrů. Dovnitř přišla už jen vlaječka z podkladového papíru a opět několik flitříků.

Žluté svatební přáníčko je na světě a já doufám, že se necháte inspirovat! :-)

Krásné a kreativní dny přeje

2 komentáře:

  1. Jako k zelenému musím i k tomuto napsat krása!

    OdpovědětVymazat
  2. Jako k zelenému musím i k tomuto napsat: Děkuji, Lucko, jsem ráda, že se líbí :-)

    OdpovědětVymazat