úterý 28. dubna 2015

BIRTHDAY CARD - Hvězdná inspirace



Tvořit přáníčka pro pány či kluky je vždy trochu výzva. Je třeba zvolit vhodné barvy, musíte se obejít bez kytiček, růžiček a většinou i se srdíčky a různými ozdobnými krucánky je lepší šetřit. I tak ale zbývá spoustu tvarů, kterými můžete narozeninové přáníčko pro muže vyzdobit - třeba hvězdičky...



Přáníčko mělo být v zelených barvách. A přesto, co jsem psala v úvodu, jsem nakonec jako podkladový papír zvolila květinovou scrapbookovou čtvrtku z dívčí kolekce Enchanted od Simple Stories. Aby motiv kytiček nebyl tak výrazný, použila jsem na horní polovinu přání zelený pergamenový papír, který jsem uchytila lepidlem Glossy Accents pod hvězdičkami a flitry. Poslední dobou mě zase chytlo "suché" embossování s Big Shotem a objevila jsem ve svých zásobách spoustu prima embossovacích kapes. Tady se mi bezvadně hodila hvězdičková, a tak jsem jí použila na spodní polovinu přáníčka. Abych skryla přechod mezi oběma vrstvami, uvázala jsem doprostřed saténovou stuhu a zelný provázek ozdobený konflíčkem. Na vellum jsem přidala kromě hvězdiček taky pár flitrů a tekutých perliček. A samozřejmě chipboardový nápis, který jsem protentokrát nechala v přírodní barvě.



Uvnitř dostalo přáníčko podklad stejný jako je přední strana a pár hvězdiček, které se mi zrovna potulovaly po pracovním stole a mně se je nechtělo vyhodit :-)

Zelené klučičí přáníčko je na světě, tak se nechte inspirovat!

Krásné tvoření přeje

Žádné komentáře:

Okomentovat