úterý 7. dubna 2015

PL Photo Challenge - 04/2015



A máme tu doopravdy jaro! Alespoň v kalendáři, protože venku si z nás počasí dělá vyloženě legraci. Na druhou stranu tohle střídání sluníčka, deště a sněhu a vůbec všechny změny a neočekávané události jsou vlastně docela fajn. Často nás donutí se na svět dívat jinýma očima, než jsme zvyklí. A třeba i přes objektivy našich fotoaparátů.

A proto jsem pro vás opět připravila Project Life Photo Challenge. Tak neváhejte, připojte se a vyhrajte 100 Kč na nákup v e-shopu Pretty Papers.

V dubnu nás čekají Velikonoce a na konci měsíce taky pálení čarodějnic. A mezi tím určitě spoustu dalších příležitostí, které se budou v PL albech parádně vyjímat. Navíc, jak tak pozoruji facebookovou stránku Project Life - Česká republika, fotíte o sto šest a naše výzva vás baví. To mě neuvěřitelně těší, a tak jsem se trochu osmělila a udělala jsem pro tentokrát seznam zase o trochu více abstraktní. To abyste mohli pořádně popustit uzdu své fantazii a experimentovat

Opět platí, že pořadí fotek je čistě orientační. Můžete si vybrat podle nálady, situace, nebo podle toho, co se u vás doma zrovna děje. A kolikrát zjistíte, že jste třeba vyfotili něco úplnou náhodou.

A tady už jsou dubnová témata:






A jak se PL Photo Challenge zúčastnit? 
  • vyfoťte podle našeho seznamu alespoň 3 fotky
  • zpracujte tyto fotky do svého Project Life alba
  • pokud ještě nejste členem, přidejte se k facebookové skupině Project Life - Česká republika
  • vyfoťte hotové stránky (nejlépe přímo konkrétní kapsy) a přidejte fotky do aktuálního alba Project Life Photo Challenge na Facebooku, nepostujte fotky na zeď, ani do svých vlastních alb (tam si je ale samozřejmě můžete nahrát taky) 
  • ke každé fotce připište, o které téma ze seznamu se jedná
  • termín přidání fotek je vždy do 15. dne následujícího měsíce

Na konci každého měsíce budou náhodně vyberány 3 z vás, které obdrží dárkovou poukázku v hodnotě 100 Kč pro nákup v e-shopu Pretty Papers.


Tak co vy a dubnová témata?
Doufám, že přijmete mou výzvu a už teď se těším na vaše úlovky!

Žádné komentáře:

Okomentovat