pátek 17. dubna 2015

LOVE CARD - "I AM" od Simple Stories



Každé jaro napjatě očekávám nové kolekce od Simple Stories a nejinak tomu bylo i letos. Ta první - "Enchanted" - je růžová a princeznovská a určitě vám ji brzy představím v některém z dalších příspěvků. Tentokrát mi však přišla pod ruku ta druhá "I AM" a vytvořila jsem pro vás inspiraci v podobě přáníčka. I když jak tak na něj koukám, pro princeznu by se možná hodilo taky, co říkáte? :-)
Dlouho jsem se nemohla rozhodnout, zda zvolit bílý nebo zlatý základ. Ale zlatá "frčí", a tak nakonec vyhrála. Všechny papíry, které jsem na přáníčko vrstvila, jsou právě z kolekce "I AM". Stejně tak nápisy, které jsem vystřihla z "I AM" kartiček pro Project Life - ty jsou mimochodem taky moc povedené. Pokud tvoříte přáníčka, zejména ta formátu A6, osobně se mi více osvědčilo kupovat rozměry papírů 12 x 12 cm. Tedy ty menší. Na přáníčka formátu A6 úplně stačí a ty vzorované z nich pak nejsou tak roztáhlé, ale pěkně malé, kompaktní, na přáníčkování jako stvořené.


Chipboardové srdíčko - to větší - jsem přetřela gessem a nebyla bych to já, abych si "nezadistressovala". Okraje srdíčka jsou tedy pěkně zvýrazněné distress inkoustem (odstín Iced Spruce). Poslední dobou jsem si zvykla kupovat kompletní sady papírů i s chipboardy, svorkami a samolepkami. Člověk si tím dost ulehčí tvoření, protože mu pak všechno pěkně ladí. Tady si ale hned budu trochu protiřečit, neb svorka se srdíčkem je sice taky od Simple Stories, ale z jejich svatební záležitosti "The Story of Us". Pod zlatý nápis jsem přišila vellum a přáníčko jsem ještě v rozích dozdobila několika zlatými perličkami.






Tak co říkáte na "I AM"? Já jsem nadšená! Mám moc ráda tyhle pastelové odstíny a těch je tahle kolekce plná. Taže ať už se necháte inspirovat pro tvorbu přáníčka, nebo budete tvořit svůj Project Life, věřím, že si ji zamilujete stejně jako já!

Krásné a kreativní dny přeje

Žádné komentáře:

Okomentovat