pátek 10. dubna 2015

BIRTHDAY CARD - 50's INSPIRACE POPRVÉ

Zlatá padesátá říká se... A já jsem dostala za úkol vytvořit přáníčko k narozeninám právě v tomhle stylu. Sama mám tyhle obrázky hospodyněk a "pin-up" girls ráda, takže jsem se vyloženě těšila, až se pustím do práce. A výsledek, myslím, stojí za to!

Základ přáníčka je čtvercový a krémový. A kolekci papírů "Fabulous Fifties" od Marianne Design jsem si pro takovouhle chvíli schovávala už dlouho. V podstatě tak jen stačilo vybrat z ní pěkný obrázek a k němu doladit pár vintage papírů. Ty jsou samozřejmě pěkně "postaršené" a sešité k sobě. Do rohu přáníčka jsem pomocí 3D pěnových polštářků vlepila vlaječku s nápisem a podložila jí samolepící mřížkou a krajkou.

Volné prostory na přáníčku si nutně žádaly nějakou ozdobu. A hvědičky k 50.létům docela sedí, co říkáte? Natřela jsem je bílým gessem a okraje pak lehce přejela Distress inkoustem (odstín Iced Spruce). Škoda, že je nemůžete vidět naživo, vypadaly ještě lépe než na fotografiích. 



Hospodyňka dostala mašličku z klasického provázku, na který jsem připnula svorku. A zase připomínám - neb jsem se opět sama málem dopustila osudové chyby - lepit až nakonec! Nejdřív provázky a stužky, a pak teprv lepící páska :-)

Pokud jste tak jako já milovníci "padesátek", rovnou prozradím, že dnes nebyl s 50's všem dnům konec a vy se máte na co těšit...

Tak krásné kreativní tvoření!

Žádné komentáře:

Okomentovat