středa 8. dubna 2015

BIRTHDAY CARD - MME, růžičky a první šítí



Vidíte ten květinový papír od My Mind's Eye? Tak to je přesně ten druh papíru, který si jednou koupíte a víte, že ho okamžitě musíte použít. Kdekoliv a jakkoliv! Naštěstí jsem zrovna měla vytvořit jedno narozeninové přání, a tak jsem svoje choutky mohla okamžitě uspokojit :-)


Jako podkladového papíru by bylo kytičkovaného skvostu škoda, a tak jsem na bílý A5 základ ještě vlepila světle tyrkysový background. Použila jsem k tomu 3D lepíky, aby přáníčko mělo trochu hloubku. Z téhož papíru je i visačka, kterou jsem vyřízla pomocí mašinky Big Shot. Poprvé jsem se taky odhodlala k šití - papír i já jsme to přežili - takže v horní části obdrželo přáníčko pár decentních stehů. Samolepicí mřížka krásně doplnila volnou plochu a pod ruku mi přišla i krajka od Papermania (Capsule Collection, Eau de Nil), která barevně skvěle ladila, takže i ta si našla na kartičce svoje místo.


Nedávno jsem si udělala radost a nakoupila v Británii úžasné papírové růžičky. Tak krásné, že mě prostě bavilo mít je v dekorační míse jako ozdobu a kochat se jimi. Ale věci jsou od toho, aby se používaly, a tohle přáníčko si kytičky vyloženě zasloužilo. Nápis jsem ozdobila svorkou od My Mind's Eye (The Sweetest Thing) a okraje přetřela distress inkoustem (odstín Iced Spruce).


Uvnitř dostalo přáníčko kytičkový podklad a vlaječku. Možná jste si taky všimli, že přáníčko má zakulacené rohy. To proběhlo pomocí okrajové raznice a je to myslím docela osvěžující prvek.

Tak to je moje květinová inspirace. Krásné tvoření!

Líbí se vám toto přáníčko? Pořiďte si ho v mém obchůdku na Fler.cz.

Žádné komentáře:

Okomentovat