pondělí 6. dubna 2015

PROJECT LIFE SHOPPING - Březen 2015



Březen byl měsíc, kdy jsem doplňovala zásoby - základy na přáníčka, jednobarevné papíry, distress inkousty, 3D lepíky... K tomu vyšly nové sady od Simple Stories (Enchanted a I AM), takže to byl další nákup bez diskuze. Radši už jsem ani nepočítala, kolik balíčků mi za ten měsíc dorazilo, a pro jistotu jsem přestala kontrolovat bankovní účet. Na druhou stranu, a to vám podobně scrapbookově postiženým asi nemusím vysvětlovat - ta radost, když rozbalíte krabici je prostě k nezaplacení. Poslední balíček, který v březnu dorazil byl "projectlajfí". Bylo třeba doplnit arsenál kartiček a tak vůbec. Co dalšího v něm čekalo si můžete přečíst v tomhle březnovém "haul" článku. (haul = angl. lup, úlovek, kořist)



Razítkové abecedy od Lawn Fawn jsou pro mě prostě nej. Skvělé fonty a velikost tak akorát, písmenka, čísla, diakritika... Už teď se těším, až se poprvé objeví na stránkách mého PL alba. Stejně tak chipboard abeceda. Přírodní tóny se vždy hodí, a když ne, přetře se gessem a nějakým tím distress inkoustem a je to. A co se písmenek týká, doplnila jsem svou zásobu ještě o akrylovou abecedu od Heidi Swapp. Tyrkysovou na svých stránkách používám často, a tak se myslím bude parádně hodit.


Už dlouho jsem chtěla vyzkoušet průhledné "fólie" na fotky, a teď přišla ta chvíle. Protože ještě nejsem zvyklá je používat, musím si je vystavit na nějaké viditelné místo, abych nezapomněla, že je vůbec mám. K tomu jsem si navrch dopřála ještě pár samolepek s "výkřiky do tmy", jak tomu s oblibou říkám :-) Oboje od Heidi Swapp.


Možná jsem se zapomněla zmínit, ale asi jste to již zaregistrovali, že Heidi Swapp byla v březnu můj favorit. A asi jím na nějakou dobu zůstane - líbí se mi její styl i barvy. A tak i inkousty ve spreji jsou od ní. Zatím jen tři odstíny, ale nepochybuji, že sbírka se časem bude rozrůstat.


Další inkousty jsou od My Favourite Things. Tyhle pastelové kousky jsem prostě musely být moje, ačkoliv přiznávám, že vlastně už nevím, k čemu jsem je chtěla ladit. I to se někdy stává, ale věřím, že nějaký důvod ten nákup měl a já na to časem přijdu...

A tady už začíná moje PL kartičkové zásobení. Nejprve zlatá kolekce "Studio Gold" od Teresy Collins, na kterou se obzvláště těším a jsem zvědavá, jak mi to s ní půjde.

A hned v závěsu Heidi Swapp, která to dala dohromady s Beky Higgins. Když tak tyhle dvě první kolekce pozoruju, mám pocit, že bych do PL alba ani nemusela nic fotit a mohla bych ho poskládat pouze a jenom kartiček. Taky máte někdy tyhle pocity? :-)

Protože se ale nemůžou všechny stránky jen třpytit, pořídila jsem si ještě "Farmers Market" od We R Memory Keepers. Rozkošné!

A od stejné značky je taky kolekce "Inked Rose". Ale to je jenom pár kartiček. Vážně!

Celé tohle PL "obžerství" jsem korunovala zase Heidi Swapp a její bezkonkurenční kolekcí "Dreamy", se kterou mě na různých fórech už dlouho holky PLkářky dráždily...

Kartičkami jsem tedy vybavená asi do konce svého života. Teď už jen budu nutit okolí, aby mi k nim hezky ladilo :-)

A co vy a scrapbookové nákupy? Jaké kolekce budou letos favority ve vašich albech?

5 komentářů:

  1. Super! Material přesně dle mého gusta :-). Skvělý výběr, těším se až je uvidím vTvém PLku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míšo, že jsou super! :-) Už se mi na ty kartičky třesou kapsičky, ale zatím jsem někde v únoru a ne a ne se mi barevně hodit :-)

      Vymazat
  2. Schvaluji. A Dreamy je krásná. A zajímá mě, jak budeš spokojená se spreji, také si na ně brousím zuby.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem použila ten fialový na velikonoční přáníčka a super. Určitě časem pořídím další odstíny... :-)

      Vymazat
  3. Jo Dreamy, to je závislost! Právě mi přišla už druhá třetina, cpu ji na každou stránku <3 :D

    OdpovědětVymazat