čtvrtek 2. dubna 2015

PL 2013 / Výlet do Anglie (3. část)



Třetí a zatím poslední část, kterou mám z mého pobytu v Anglii zpracovanou, se odehrávala stylově na zámku. Součástí konference byl totiž výlet do hrabství Devonshire, kde jsme měli možnost si prohlédnout sídlo hraběte a hraběnky - House of Chatsworth. A večer jsme zde byli pozvaní na slavnostní večeři. Atmosféra toho místa byla prostě úžasná, a proto i se stránkou, kterou jsem celé události věnovala, jsem si patřičně vyhrála.

Zámek jako takový si černobílou fotografii vyloženě zasloužil. A v Photoshopu jsem titulní obrázek opět doplnila o nadpis a hvězdičku ve stejném fontu jako na předchozích stránkách.



Příroda kolem vévodství byla vskutku kouzelná. Prostě takový ten zelený anglický trávníček, všude samá ovečka a - nejsem moc přes kytky - cosi tam krásně růžově kvetlo... Takže bezva, protože tím pádem jsem mohla na stránce černou oživit mou oblíbenou růžovou.



Journaling jsem zase obtáhla černým gelovým perem. Všechny "vlastní" černé kartičky pak taky na stránkách o anglickém výletu dostaly falešné "obšití" bílou gelovkou. Pár růžových kamínků a puntíkaté samolepky z "The Story of Us" kolekce od Simple Stories jsem si nemohla odpustit. No, a nalevo vidíte náš dream team včetně mého báječného školitele, skoro kompletní.



Protože bylo po konferenci, v areálu zámku jsme se dobře bavili. A tady vidíte posledního člena naší univerzitní party. Na kartičce vedle jsem použila úžasná písmenka od Heidi Swapp, která mám asi třikrát, aby mi prostě nikdy nechyběla. No a na šipce (já už to ani nechci psát, ale "The Story of Us" opět) jsem vyměnila srdíčkovou svorku za puntíkatou - prostě když vám něco neladí, musíte si poradit jinak :-)







Co dodat, mám prostě ráda lidi, kteří se dokáží zasmát sami sobě, a to moji kolegové rozhodně umí. I přesto, že by David možná protestoval, ozdobila jsem jeho fotku růžovými svorkami, tentokrát z růžové sady od My Mind's Eye (SWEETEST THING / HONEY) a naembossovala nápis, který je přilepený na kartičce 3D pěnovými polštářky. Co kdyby si jí někdo někdy vyndal z kapsičky ... Kamínek je drobný detail, ale potěší, že? :-)




Tak skončila konference i můj výlet v Anglii, i když vlastně ne úplně. Ale o tom zase příště.

Doufám, že moje "černo-bílo-puntíkaté" dobrodružství vás inspirovalo a třeba i vy se pro příště ve svých albech odvážíte vyjet ze zajetých kolejí a pustit se do něčeho netradičního.

Tak ať je i váš "lajf" jeden velký projekt!

2 komentáře:

  1. Ty máš tak krásné stránky!!! Moc pěkné, celá "Anglie" je na 1 :-)

    OdpovědětVymazat