neděle 26. dubna 2015

PL 2015 / W8 / Pastelová


Osmý týden jsme už byli zdraví jako řepa, a tak byl ve znamení vycházek, výletu a taky krášlení domácnosti. Co se Project Life týká, tak na téhle stránce jednoznačně vládne Heidi Swapp. Hned na titulce jsou od ní obě šipky - soustřeďte pozornost především na tu vrchní, ta je totiž z její úžasné glitrované PL sady... Áááách...




Další fotku jsem se neobtěžovala příliš zdobit. Přišla mi pěkná prostě tak jak byla, tak jsem pouze přidala proužek pergamenového papíru a razítko. Protože mi došla náplň do sešívačky a nechtělo se mi vytahovat šicí stroj, přilepila jsem vellum pomocí Glossy Accents v místě razítka, tak aby nebylo lepidlo vidět.



Zajíček vlevo je Honzíkova maminka, se kterou je spousta srandy, a tak se určitě nebude zlobit, že je z ní PL celebrita. Vedle jsem já, jak nápis z akrylových písmenek od Heidi napovídá. Vellum tentokrát drží enamelka a pod ní gelová lepicí tečka. Protože mi na pozadí fotky něco vadilo, tak jsem se vystříhla a přilepila na kartičku 3D pěnovými čtverečky. Co myslíte, jako živá, no ne? :-)


Nemám sice na svém Windows telefonu tak vychytané aplikace jako jsou třeba na iPhone, ale i přesto jich pár používám (když si na ně zrovna vzpomenu). Tahle se konkrétně jmenuje se InstaTime a dají se pomocí ní takhle pěkně "zdobit" fotky přímo v telefonu.



Kartičku vpravo jsem si vyrobila pomocí různých odstřižků, které se mi aktuálně potulovaly po pracovní desce. I takto se dá recyklovat scrapbookový materiál.



Journaling jsem tentokrát umístila do spodní části stránky. A zase jsem psala gelovým perem, jen jsem trochu změnila font, psacího na tiskací.  Přidala jsem washi pásku a výsek s nápisem od Heidi, který jsem opatřila růžovou enamelkou.


A nakonec vychytávka - rozpůlená akrylová šipka! A fotka mého nákupu z JYSKu, kam jsem původně šla pouze pro...vlastně už ani nevím pro co. Ale to určitě znáte :-)


To byl předposlední únorový týden. Příště už se přehoupneme do března, alespoň doufám :-)

Ať je i váš "lajf" jeden velký projekt přeje

5 komentářů:

  1. Ta glitrová šipka je fakt kus! 😀 máš to moc hezké, koukavé.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celá ta glitrovaná kolekce stojí za to, už se těším, až jí využiju :-)

      Vymazat
  2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat