pátek 24. dubna 2015

BIRTHDAY CARD - Inspirace od Simple Stories




Nová kolekce "I AM" od Simple Stories mi učarovala a nemůžu se jí nabažit. Kombinace meruňkové a tyrkysové je půvabná a zároveň svěží. Černá se zlatou zase dodávají celé sadě elegantní nádech. Původně jsem vám ji chtěla představit na stránkách svého Project Life alba, ale nakonec jsem se rozhodla vám ukázat, že i z PL kartiček se dá vyrobit parádní přáníčko. A kolikrát je to ještě jednodušší, než se zdá. 



Pro druhé Simple Stories přáníčko (to první najdete tady) jsem jako podklad zvolila právě černo-zlatou PL kartičku z "I AM" kolekce. Pod ruku mi přišla taky peříčka, která jsem spojila samolepící svorkou z té samé sady. Výhodou těchto svorek je, že nemusíte nic děrovat, u čehož já osobně vždy trpím. Zaprvé proto, že se bojím o prsty, za druhé proto, že se bojím o papír, který se při tom může zmačkat. Tudíž tomuto nápadu tleskám. 



Zjistila jsem, že stříbrná a zlatá jdou krásně kombinovat, a tak jsem meruňkový banner doplnila o nápis právě v této barvě (a ten je taky od Simple Stories, ale tentokrát "Enchanted"). A nakonec jsem si dopřála i trochu vzrušení s embosovací pistolí a zlatým embosovacím práškem, to všechno na pergamenový papír.



Přáníčka ráda zdobím i uvnitř, ačkoliv právě v tomhle případě došlo jen na velmi decentní výzdobu - dovnitř už přišla jen samolepka. A přáníčko může jít do světa.

Krásné a kreativní tvoření vám přeje

2 komentáře:

  1. Je to jine nez ty u kterych tu slintam, ale je zajimave. Libi se mi barevna kombinace a ty pirka.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky tjsem si nejprve říkala, že to nejsou úplně moje barvy a styl, ale musím říct, že se mi ta kombinace čím dál víc líbí :-)

    OdpovědětVymazat