pátek 3. dubna 2015

Jak mě mile překvapilo TCHIBO




To takhle jednou přijdete domů a jdete zkontrolovat poštu. Leták, leták, leták, leták...a dopis z Tchibo? Kávu jsem nikdy nepila a zřejmě už mě to nikdo nenaučí, ale musím přiznat, že jinak mám Tchibo věci moc ráda a občas si v jejich obchůdku udělám nějakou malou-velkou radost. Naposledy to byly třeba roztomilé formičky na pečení ve tvaru srdíček. A tak jsem si doma uvařila čaj a zvědavě obálku rozdělala. To, co mě čekalo uvnitř bylo ale vážně překvapení.

Ano, nedávno jsem si objednávala sady barevných obálek, ale nebyl to žádný balíček, co by šel do tisíců, a tak bych řekla, že jako zákazník jsem rozhodně nemohla vypadat nijak zvlášť podezřele. Vůbec tedy netuším, jak na mě slečna Adriana z Tchibo Facebook Teamu přišla. Každopádně mě přiložený lísteček moc potěšil, a když jsem pod ním ještě našla dvě poukázky na nákup a několik volňásků na kávu, musím říct, že jsem vyběhla schody a už v polovině jsem volala jako malá na mamku: "Že netušíš, co mi právě přišlo..." 



Na kafíčko si zašla maminka a já jsem zabrousila do e-shopu. Protože slečna Adriana měla pravdu a byly tu kreativní sady, po kterých už jsem asi týden pošilhávala, ale nakonec jsem sama sebe přesvědčila, že další krajky a stužky nepotřebuju. Jenže...



Možná že Tchibo-markeťáci si teď mnou ruce, jak na mě vyzráli. Ale já musím říct, že takovýhle přístup k zákazníkovi je více než milý a já prostě ráda nakoupím tam, kde mě mají rádi. A kdykoliv jdu teď kolem jejich obchůdku, zaskočím tam a pousměju se při myšlence, že si na mě takhle pěkně vzpomněli.

A co vy, stalo se vám taky někdy něco podobného, co vám udělalo radost?

2 komentáře:

  1. Teda to je super! Ja tam nakupuju furt jak blazen a nic podobneho se mi jeste nikdy nestalo :D ani jsem nevedela, ze neco takoveho delaji :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, vůbec netuším, je to záhada, kterou asi už nerozluštím :-)

      Vymazat