sobota 4. dubna 2015

DIY - Velikonoční pytlíčky

Velikonoce za dveřmi a já se letos rozhodla, že se dobrovolně vzdám barvení vajíček. Pro kamarádky a těch pár koledníků, co se postarají o to, abych neuschla, jsem se rozhodla vyrobit velikonoční balíčky. Původně jsem měla v plánu do něčeho nasypat pár čokovajíček a přidat barevné kolíčky. Ale když jsem narazila na roztomilé postavičky zvířátek, bylo jasno, jak budou dárečky vypadat.

Celofánové pytlíky jsem ulovila v běžném papírnictví. A zelenou "trávu" i keramické zajíčky v bezvadném obchodě s domácími potřebami NANU-NANA (najdete například v Praze v OC Černý most, v Arkádách Pankrác, v OC Chodov nebo nově na Národní třídě Quadriu).


Zajíčci jsou zajíčci, ale když jsem cestou k pokladně potkala ještě ovečky, bylo jasné, že balíčků nakonec bude dvakrát tolik.


Stužky, kterými jsem balíčky převázala, jsou barevně sladěné s kabátky zvířátek. Tedy pokud to domácí zásoby alespoň trochu umožnily. 

A čokoládová vajíčka možná poznáváte, jsou z Lidlu. Pytlíčky ale samozřejmě můžete naplnit čímkoliv, co potěší srdce koledníka.

Tak takhle jsem se letos elegantně vyhnula tomu, abych si barvami na vajíčka "vymalovala" půlku kuchyně. Místo toho totiž byla všude papírová tráva. :-)

Veselé Velikonoce!

2 komentáře: