středa 29. dubna 2015

BIRTHDAY CARD - Zlaté narozeninové s překvapením



Už dlouho jsem na webech pokukovala po přáníčkách s visačkou. To proto, že jsem si nedávno pořídila skvělé vyřezávací šablony, které už se třásly na to, abych je použila. Takže když se objevila možnost vyrobit narozeninový kousek, bylo jasné, co bude ústředním motivem... A když už visačka, tak pěkně s překvapením...


Kolekce od Simple Stories jsou nesmrtelné a zvlášť to platí pro tu svatební "The Story of Us". Už se snad ani nedopočítám, kolikrát jsem jí využila, a to nejen papíry, ale taky samolepky, svorky a tentokrát i kapsičku, kterou jsem - přiznám se rovnou - vážně nevyráběla. Ozdobila jsem jí přírodně-měděným provázkem Baker's Twine a doprostřed samolepkou.


Kromě Simple Stories jsem jako jednu vrstvu použila ještě hvězdičkovou PL kartičku od Teresy Collins. A pak už přišel zlatý hřeb, a to již zmiňovaná visačka. A protože je to přáníčko s překvapením, skryla jsem jí do kapsičky. Okraje jsem přetřela zlatou barvou a ozdobila jí chipboardy a "nemravkovým" razítkem. Úplnou třešničkou na dortu je pak sisal v rohu přáníčka.



Visačka tedy prospěla s vyznamenáním a já doufám, že se necháte inspirovat k nějakému pěknému tvoření!

Krásné dny přeje

4 komentáře:

  1. Téda, to je moc hezké a dobrý nápad... jen jsem dodneška nějak nepochopila, k čemu pak ty visačky jsou? Jako záložka do knihy? Nebo se to dá použít i na něco jiného? :-) Sem s tipama :)
    Každopádně tohle tvé je opravdu moc hezké a vkusné!!!!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kamčo, děkuju a vidíš, nad využitím té visačky jsem vlastně ani nepřemýšlela, brala jsem ji prostě jako součást přáníčka. Ale dobrý nápad s tou záložkou, v tom případě bych tam hodila ještě nějakou stužku a bylo by... :-)

      Vymazat