čtvrtek 29. října 2015

PROJECT LIFE - 6.díl - Jak na koláže v PicMonkey (videotutorial)

Protože je vás víc a víc, kdo začínáte s Project Life a chystáte se tímhle bezvadným způsobem uchovávat vaše vzpomínky, připravila jsem další díl do seriálu o téhle záležitosti. Tenhle díl, i pár dalších, se bude věnovat kolážování, disciplíně, kterou je dobré si osvojit. Je totiž téměř jisté, že dříve nebo později přijdete na to, že jedna fotka nerovná se jedna kapsička v albu, neboť fotek budete mít čím dál víc, ale místa pořád stejně. Abyste se s žádnou z nich nemusely rozloučit, je fajn, naučit se vytvářet koláže. A v dnešním videotutorialu si ukážeme jednu z možností, jak na to.



Po zhlédnutí tohoto videa se s kolážemi popasuje i ten největší začátečník. Slibuju, jako že se Dianka jmenuju :-)

A protože další vidoe-návody budou následovat, nezapomeňte sledovat Facebook Dianka Kreativity  anebo rovnou odebírejte videa z mého kanálu Dianka Kreativity na YouTube.

4 komentáře:

  1. Super návod, ale mám problém s úpravou poměru stran. Zadám to a ono se mi to pořád vrací na původní nastavení (teda někdy se to tak po 10 pokusu povede). Nemůžu přijít na to, kde je chyba :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen jsem to napsala, tak jsem na to snad přišla. Hurá! Díky za návod, jdu studovat další :-)

      Vymazat
  2. Už dlouho hledám koláže na velikost tisku 10x15. Moooc díky za tento návod! Moc mě pomohl a práce s ním je skvělá! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky, jsem moc ráda, že je návod pochopitelný a užitečný! Ať se Vám hezky kolážuje! :-)

      Vymazat