pátek 30. října 2015

AUTUMN CARD: V netradičních barvách

Protože klasické podzimní barvy jako je žlutá, oranžová a hnědá nejsou úplně můj šálek čaje, rozhodla jsem se zkusit podzim trochu jinak. Zelená a fialová jsou sice trochu netradiční, ale ne že bychom je v přírodě vůbec nenašli. A tak poslední letošní podzimní tvoření bylo právě v těchto tónech.


Background na přáníčku je vytvořený pomocí distress inkoustů. Protože samo o sobě si pozadí celkem vystačí, listy jsem vyřezala z pergamenového papíru. Kromě toho posledního, který koresponduje s podkladem. Přírodní provázek, chipboard a základ přáníčka, který je taky "craft", nechávají přáníčko pěkně přírodní.

//

Background of the cards is created by using distress inks. Because bacground itself is very colorful, I carved the leaves from the pergamano. Except the last one which corresponds to with the aquarel background. Twine, chipboard and craft card base is what make the card so natural.

Základ visačky je opět vytvořen technikou s použitím distress inkoustů. Protože mi zbyly dva barevné lístky, bylo nasnadě je využít. Navíc se mi tak z přáníčka a visačky stal pěkně sladěný páreček. Lístky jsem doplnila krajkou a přichytila jsem je pomocí vintage svorky. A přírodní chipboard v těch barvách krásně kontrastuje. 

//

The tag's base is again made by technique using distress inks. Because I have two colored leaves left, it was obvious to use them. In addition they made from the tag and the card a nicely matched set. A lace was added and the leaves were fastened using vintage brad. Natural chipboard is in great contrast to the rich colours.

Hraní s distress inkousty jsme si vyzkoušely na podzim a už brzy najdete na blogu reportáž z něj. A protože kurz byl super, chystá se na jaře další, tak sledujte Dianka Kreativity na Facebooku, ať vám neuteče.

This card participate in challege: Crafty Cardmakers and more. 

3 komentáře:

  1. Thank you for sharing your lovely card with us at CCM&M.
    Hugs Julie xxx

    OdpovědětVymazat
  2. Both your card and tag look fabulous with the distressed look. Lovely layout. Thanks for joining us at Crafty Cardmakers.

    OdpovědětVymazat
  3. What a lovely card! Thank you for joining in with my challenge at Crafty Cardmakers & More

    Jackie

    OdpovědětVymazat