pátek 16. října 2015

PL 2015 / W31 / Zlatá stránka, co se netřpytila...


Kartičky Studio Gold od WeR (We Are Memory Keepers) jsem si kupovala ve chvíli, kdy se se zlatou roztrhl pytel. V takovém tom davovém šílenství, aniž  bych si uvědomila, že s třpytivými kartičkami téměř netvořím. Ani přáníčka. Takže když jsem dělala "čistku" v materiálu, bylo to buď, anebo... Buď je použiju, nebo uvolní místo jinému materiálu. Nakonec se mi jich zželelo, a tak jsem jim dala šanci v 31. týdnu. A přidala jsem i pár dalších poprvé.


Už při pohledu na celkovou stránku je vám asi jasné, jak to s tou zlatou nakonec dopadlo. Téměř u většiny kartiček jsem použila rubovou stránu, která je světle modrá a zlatá se nakonec ukázala jen v pár detailech. Takže tolik k nadpisu "zlatá stránka, co se netřpytila...".


Třeba hned na první kartičce, kde jsem vykrojila několik srdíček - a jedno z nich zlaté - a přišila je k fotce. Chipboard přišitý samozřejmě není, i když mě to lákalo, ale je nalepený Glossy Accents.


Další poprvé bylo embossování pomocí embossovacího pera. Protože došla jakákoliv vhodná čísla, rozhodla jsem se si číslo týdne naembossovat zlatým práškem. A k tomu je pero úplně stvořené. Nejprve jsem si gelovým perem nakreslila obrys číslic. Ten pak vybarvila embossovacím perem, posypala embossovycím práškem a zatavila horkovzdušnou pistolí. Tam, kde prášek překryl černou linii, jsem ji doopravila.


Velum neboli pauzovací papír už jistě znáte. Ale já jsem ho teď objevila i v nejrůznějších barevných provedeních. Na tuhle stránku se mi přesně hodilo světle modré a to bylo radosti.


Některé fotky si zaslouží zůstat nenazdobené, nebo pouze velmi zkrátka. Třeba jako fotka duhy, co byla u nás za barákem...


...nebo naše fotka z Vítkova, kde se na mě Honza krásně směje, i když jsem rovna byla opuchlá, neupravená a vlastně mi vůbec nebylo dobře a můj výraz je spíš parodie na úsměv. To jsou okamžiky, kdy slova prostě nestačí.


No, a poslední perlička na téhle stránce je "screenshot" (neboli uložená obrazovka mobilu nebo PC) z mého mobilu, který jsem použila v poslední kapsičce. Mým kamarádům, co jsem je kdysi náhodou pozvala do Lucerny a kteří jsou od té doby nerozlučná dvojka, se narodil chlapeček. A ranní esemeska od spokojených rodičů, to je něco, co v albu prostě musí být.

Tak tohle je moje zlatá nezlatá PL stránka. A co kartičky od WeR? Tak ty u mě ještě nějakou dobu určitě pobudou. Minimálně kvůli jejich rubové straně :-)

Mějte se a smějte se!

1 komentář:

  1. tedy to je opravdu báječná stránka, Di!!! líbí se mi ta našitá srdíčka na fotce!

    OdpovědětVymazat