pondělí 26. října 2015

HALLOWEEN CARDS - Jak na ně i bez halloweenské výbavičky

Původně jsem vůbec žádná halloweenská přání vyrábět nechtěla. A jak to dopadlo. Nejprve sada příšerkových visaček, a pak i na ta přáníčka došlo. Donutily mne k tomu nejen okolnosti (kamarádi v USA), ale hlavně krásná pozadí, která vznikly jako ukázky na kurzu distress technik. A ty by byl hřích jen tak vyhodit.

Průšvih byl, že jsem doma neměla vůbec žádné halloweenské vybavení. Ani blbou samolepku. Ale trocha fantazie a inspirace z internetu pomohla, a tak se třeba z černých knoflíků stali pavouci. Text jsem natiskla z počítače a využila k tomu jeden z "děsivých" hallowenských fontů.

Jediné, co mě trochu mrzí, že jsem pavouky-knoflíky nenechala nahoru šplhat po opravdovém provázku, a tak to můžete napravit, pokud se třeba necháte inspirovat a podobné přáníčko si vyrobíte.

Na druhém přáníčku je proužkovaný papír vyrobený taky distress inkousty. Dobré, že? Bubáka si můžete stáhnout tady. A hodně mi pomohla taky embossovací fixa, díky které jsem si nakreslila na černý papír pavučinu a naembosovala ji bílým práškem. Je to vždycky takové překvápko s tou fixou - do poslední chvíle nevíte, co jste vlastně nakreslili :-)

No, a protože kočky jsou taky tak trochu halloweenský artikl, tady je ta moje. V minulém životě to nejspíš byla nějaká fotomodelka, protože pokaždé, když začnu fotit, v 99 % se mi začne procházet v aranžích. (V tom zbylém 1 % je u misky s mlíkem.)

Takže takhle to dopadlo u mě s halloweenem, který jsem původně chtěla přeskočit. Každopádně doufám, že po všech těch strašidlech se už snad konečně prokoušu k vánočním přáníčkům, jak v pracovně, tak tady na blogu.

This cards was made for: Crafty Boots Challenges.

2 komentáře:

  1. Fabulous Halloween cards, I particularly love your button spiders, they are amazing. Thank you for sharing your work with all of us at Crafty Boots Challenges.

    Dionne

    OdpovědětVymazat
  2. Two great cards and I love, love, love those spiders. Thanks for joining in at Crafty Boots Challenges this time.

    OdpovědětVymazat