středa 21. října 2015

CHRISTMAS CARDS - Vánoční přání z PL kartiček

Jak na rychlá a přesto famózní vánoční přáníčka? No přece pomocí Project Life kartiček. Každá jich máme doma plné šuplíky a do alba se stejně všechny nevejdou. A aby ty zbylé chuděrky nemusely čekat do dalších Vánoc (kdy si stejně koupíte ty nejnovější), tady je inspirace, jak je spotřebovat.

Přáníčko se sněhulákem. Tady jsem použila hned tři kartičky od Simple Stories. Tu prostřední s nápisem jsem "obšila" bílým gelovým perem. Přidala jsem papírové výseky a do nich pár kamínků. A chipboardové hvězdičky dostaly glitrový nátěr, aby se pěkně leskly.


Punčochové přáníčko. A zase tři kartičky od Simple Stories. Hezké bylo přáníčko i samo o sobě, ale nedalo mi to a přidala jsem razítko od KETA, šňůrku Baker's Twine a malý knoflíček. Přiznám se, že hvězdičky původně nebyly v plánu, ale razítko se mi malinko mázlo, tak slouží jako kamufláž. A uvnitř jsem použila další kartičku - s nohama vánočního skřítka. Tohle super přáníčko letělo loni ke kamarádce.


Hvězdná kombinace. Další kamarádaka rovná se další přáníčko a další PL kartička. Super-jednoduché, ale to neznamená, že by přáníčko nebylo pěkné. Lesk zajistila stříbrná stuha a poglitrované hvězdičky. Jako podklad tyrkysový papír a o nápis se postarala kartička. 

Tučňáčí skvost! A poslední přáníčko je moje nejoblíbenější. Je dokonce z roku 2013 a to je téměř můj scrapový pravěk. Foceno mobilem, špatné světlo, ale tááák velká nostalgie... Tučňáček navíc letěl za oceán a udělal tam kariéru jako výzdoba na poličce u našich kamarádů. 

Tak doufám, že dnes jsem i ty z vás, které si občas postesknete, že nemáte doma tolik materiálu a že není Big Shot, motivovala k vánoční tvorbě. Kupte si lepidlo, základy na přáníčka, sadu PL kartiček, pěknou stužku nebo provázek a třeba hvězdičky. Pak to jen stačí pěkně poskládat a máte perfektní přáníčka pro celé příbuzenstvo. Ona ta krása je často v jednoduchosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat