pátek 30. října 2015

CHRISTMAS CARDS - Nejlepší vánoční přáníčka 2014


Vánoce se blíží a já si pomalu objednávám papíry a ozdůbky na adventní přáníčkový maraton. Radostně jsem doma ale objevila i krabici se spoustou pokladů z loňska, které jsem si duchaplně schovala a úspěšně na ně přes rok zapomněla. A nejen ve skříni jsem dělala pořádek, ale i v počítači. A tam jsem pro změnu našla svoje loňská přáníčka. Úplná nostalgie mě jímá, když si vzpomínám, jak  jsem je lepila. A tak je posílám jako inspiraci všem, kdo se do svátečního tvoření hodlají opřít.


1. Loni mě asi nejvíce bavilo tvořit s papíry od Simple Stories. Dvě přáníčka - jedno s embossovanými vločkami a jedno s razítkovými - vznikla s papíry z kolekce Cozy Christmas. Na nápis jsem použila písmenkovou abecedu Milo's od Lawn Fawn.

2. Další přáníčko s touhle kolekcí od SS je moje oblíbené a letos ho určitě zopakuji. Hvězdičkový papír na pozadí jsem si vyrobila pomocí inkoustu a razítka a vypadá luxusně. Takový nekoupíte! A razítko s českým nápisem určitě poznáváte - no jasně, je od KETA.

3. I napotřetí Simple Stories, ale už naposledy, slibuju. Razítkové vánoční stromečky a nápis od KETA doplnily širokou stříbrnou stuhu, ideální na vánoční pohlednice.

4. Světe div se a já to stále nechápu, jak mi ještě loni stačilo ke štěstí doslova pár papírů. Letos už mám objednané minimálně tři kolekce. Tohle je ukázka, jak se i z mála dá vytěžit mnoho a jak se i s odstřižky dá udělat docela dost parády.

5. Ale nebyly by to Vánoce, aby nedošlo i na oblíbenou červenou. Já se jí trochu vahýbám, protože to zrovna není moje barva, ale zase vím, že někdo jiný jí má rád, a tak se občas hecnu.

Tak takhle dopadla vánoční přání loni. Je zvláštní na to koukat a zjišťovat, že za ten rok se moje přáníčka zase posunula trochu jinam, že jsem za rok vyzkoušela spoustu nových techniky a můj styl si zase našel novou cestu. A taky, že scrapbooking obsadil u nás doma další dvě poličky a šíří se dál. Stejně jako tvůrčí bordel. Na druhou stranu, je taky fajn si připomenout, že na přáníčka nemusíte mít materiál za tisíce, že je to o tom, že vás to baví a že to děláte rádi.

A tak já to rozhodně mám...

Žádné komentáře:

Okomentovat