sobota 10. října 2015

PL 2015 / W28 / So Fancy


I když jsem se poslední dobouna svých stránkách snažila spíš o čistý design, nové kolekci So Fancy od Simple Stories jsem prostě nemohla odolat. Kombinace syté růžové a tmavě modré je moje oblíbená, a tak jsem tuhle sadu vykoupila se vším všudy, včetně enamelek, kovových svorek a chipboardů. A první stránku, kterou jsem s ní vytvořila, si dnes můžete prohlédnout v příspěvku o Project Life.


Použila jsem klasické rozložení Design A, to je tak vždycky, když doháním. A i to, že jsem mohla tvořit pouze s jednou kolekcí a všemi jejími doplňky, mi nakonec urychlilo práci. Ne, že by tu byl PL proto, abyste splnily stránku, otřely pot, řekly si ufff a vrhly se na další. Ale někdy je prostě času málo a kreativních projektů moc. Každopádně díky krásným kartičkám a hromadě doplňků myslím ani moje rychlo-stránky na kvalitě neutrpěly...

Když se koupí nová televize, je to vždycky sláva, před dvaceti lety, stejně jako teď :-) Nikdy bych neřekla, kolik radosti můžou mít dva kluci z jedné obrazovky. Zatímco kluci ladily kanály a zkoumaly funkce nového elektrospotřebiče, já jsem se zdekovala a strávila krásné odpoledne při tvoření. Dělba práce, jako za starých časů :-)

A jestli máte taky svého plyšáka už 20 let, pak by si zasloužil minimálně jednu kartičku ve Vašem PL albu. Krtek si ji vykoledoval v 28. týdnu a tak ho mám zálohovaného, kdyby se snad chtěl odebrat do plyšových lovišť.

Kdybych měla z kolekce So Fancy něco vypíchnout, tak to je její samolepicí abeceda. Teda abecedy. Na archu jsou 4, a na kartičce vpravo vidíte dvě další z nich. Barvy i fonty mi káply do noty, a tak je mám v tuhle chvíli skoro vylepené.



Tak to by bylo pro dnešek. Druhá stránka bude následovat v závěsu, tak se máte na co těšit :-)

Ať je i Váš "lajf" jeden velký projekt Vám přeje

Žádné komentáře:

Okomentovat