sobota 3. října 2015

PL 2015 / W27 / Dovolená na Moravě


V minulém článku jsme se na stránkách mého alba pohybovali na Vysočině a já jsem Vám ukázala, jak se dá pomocí barevných papírů zpracovat dovolená den za dnem. Následoval přesun na Moravu a já se od barviček posunula k tlumeným odstínům. Použila jsem taky poprvé kapsičku a "šipkovou" kartičku. Tak se na to pojďme podívat.

Protože jsme výletníci jak se patří, navštívili jsme při přejezdu z Vysočiny na Moravu město Třebíč. Jediným mráčkem na tomhle výletu bylo počasí, protože bylo bez mráčku :-) A asi 40°C ve stínu. Takže jsme židovské město (památku UNESCO) prosprintovali a nejvíc času jsme strávili na židovském hřbitově ve stínu stromů a poblíž kohoutku s vodou.

Honza už ví, jaké fotky do PL potřebuji, takže když fotí, vždycky nezapomenu udělat nějakou pěknou panoramatickou s místečkem pro nějakou ozdobu. V infocentru jsem taky ukořistila mapku, která měla tak skvělý rozměr, že když jsem ji ostříhala, do kapsičky se vešel přesně výřez s historickým centrem města. Tohle vždycky potěší.

Na další stránce už jsme u babičky a já použila kartičky z kolekce Inked Roses a Midnight. Hrdá jsem nejen na svoje psaní "do srdíčka" ale především na uplatnění první "šipkové" kartičky. S tím mám totiž vždycky problém - tyhle kartičky se mi líbí na pohled, ale  PL je v podstatě vůbec nepoužívám. Ale tady jsem se hecla a možná  - než je vložím na Scrapbazárek - jim dám ještě šanci :-)

Kdo je na Hané, musí navštívit hrad Bouzov. Jeden z nejhezčích hradů, které jsem viděla, jak z venku, tak zevnitř. Já jsem Využila kartičky z kolekce DIY Shop. A úžasnou textilní pásku, kterou jsem si přivezla z Anglie. Chipboardy od holek z PaperoAmo mě baví, a hlavně ty velké, které krásně zvýrazní fotky nebo journaling, pokud ho textem jakoby obtékáte. Papírová kapsička byla součástí nějakého PL kitu a konečně jsem jí využila. Aby mi pěkně ladila, přizdobila jsem jí páskou.

Byli jsme taky v Javoříčku, což jsou krápníkové jeskyně poblíž Bouzova. V letošních vedrech to bylo pod zemí obzvláště příjemné. Protože mi došly "vstupnekové" kapsy, tak jsem vstupenku prostě rozpůlila, stejně jako fotku pod ní. Tam to ale bylo plánované. Miluju tyhle vychytávky.

Poslední den zastoupila koláž, protože jsme se prostě jen tak poflakovali kolem babiččina paneláku. Taky se Vám občas zdá, že si člověk po doolené mohl vzít další, aby se z ní vzpamatoval? My jsme byli úplně vyřízení :-) A na závěr pohled na náš tachometr při cestě domů. Tahle fotka je taky plánovaná, úplně jsem ji viděla s těmi průhlednými písmenky od Heidi Swapp. A tak se taky stalo. Nalepeno Glossy Accents lepidlem a není to ani trochu vidět.

Tak a je po dovolené, i v Project Life. Ale třeba jste se stejně jako já na chvíli zase přenesli do těch tropických dnů a trochu Vás to zahřálo. Anebo aspoň u srdce :-)

Krásné tvoření!

Žádné komentáře:

Okomentovat