úterý 3. února 2015

LOVE CARD - Valentýnská inspirace #1


Protože se blíží únorový svátek lásky, přináším první inspiraci na valentýnku. Přiznávám, že přání není v úplně typických "zaláskovaných" barvách, na druhou stranu, ne každá valentýnka musí být růžová, že? I přesto, že se mi pod ruku stále vnucoval paper distresser (ano, TEN "postaršovač okrajů" od Tima Holze), udržela jsem se a vyrobila přáníčko s čistými liniemi. Tentokrát jsem použila i jiný, čtvercový formát přáníčka. A další novinkou v mém repertoáru bylo vellum neboli pergamenový papír, který mi ihned učaroval, a tak se s ním v mých projektech asi budete setkávat častěji.

Papíry a vellum jsem převázala provázkem Baker's Twine. Srdíčka jsou vyříznuté na mašince Big Shot z krémové čtvrtky a orazítkované Distress inkoustem (odstín Tea Dye). Stejným odstínem jsem přetřela i růžičku, aby pěkně ladila. Nakonec jsem přidala chipboard "My Love" od I KROPKA a pár perliček. A valentýnka je na světě!


Tak jak se vám líbí?

Ještě více inspirace najdete na mé facebookové stránce Dianka Kreativity.

Krásné kreativní dny!

2 komentáře:

  1. Krásné. Prosím, jak se přilepí vellum na podklad? Oboustrankou? Předem moc děkuji.

    OdpovědětVymazat
  2. Glossy Accents, idealne v mistech, kde to neni videt :) konkretne tady je to pod perlickami, pod ruzickou a pod srdicky...

    OdpovědětVymazat