středa 4. února 2015

LOVE CARD - Valentýnská inspirace #2


Druhá inspirace na valentýnské přání a opět v trochu netradičních barvách. Ta červená a růžová mi prostě pod ruku nikdy nešla. Tentokrát už jsem ale neodolala a s postaršovačem okrajů to rozjela ve velkém, já prostě ten efekt miluju. Jako základ jsem opět použila krémové čtvercové přáníčko a musím přiznat, že tenhle formát mě dost baví a asi u něj chvilku setrvám. No, a protože mi zbylo ještě trochu pergamenového papíru, taky jsem ho trochu "okousala" (tentokrát ručně) a zabudovala pod srdíčka, aby lépe vynikla.



Srdíčka jsou vyříznuta na mašince Big Shot, "postaršená" paper distresserem a okraje vystínované Distress inkousty (kombinace odstínů Milled Lavender a Old Paper). Na přáníčku jsou nalepená 3D lepicí pěnovou páskou a pod nimi je lepidlem Glossy Accents přichycený i pergamenový papír. Nápis je chipboard "My Love" od I KROPKA a pár perliček navrch nikdy nemůže nic zkazit. Pod nimi se zase skrývá Glossy Accent, aby pergamenový papír (vellum) dobře držel. Mazané, že? :-) Jo a krajka, málem bych zapomněla na krajku! Je od Papermania z CAPSULE Collection, ale co je hlavní, je samolepící, což si nemůžu vynachválit.


Protože přání ráda zdobím i uvnitř, vlepila jsem na vnitřní stranu papíry ze stejné kolekce a chipboard ve tvaru srdíčka. No, a je hotovo.

Líbí se vám valentýnka v netradičních barvách? Ještě více inspirace najdete na mé facebookové stránce Dianka Kreativity.

Krásné a kreativní dny!

Žádné komentáře:

Okomentovat