pátek 20. února 2015

BABY CARD - Inspirace od Simple Stories


Přáníčka k narození miminka jsou jedny z mých nejoblíbenějších. Vždycky, když nějaké vyrábím, myslím na nového človíčka, který se právě rozkoukává po světě a jeho rodiče, kteří si pomalu zvykají na to, že je tu někdo, kdo bude minimálně dalších 18 let vyžadovat jejich plnou pozornost. To, že součástí toho všeho můžu díky přáníčku být tak trochu i já, mě těší a moc hezky se s takovým pocitem tvoří. Každopádně existuje i další důvod, proč jsou "baby" přáníčka moje top, a to je úžasná kolekce Hello Baby od Simple Stories. Pokud jí ještě doma nemáte, tak neváhejte - pastelové barvy a roztomilé motivy vám určitě učarují stejně jako mně. A jako důkaz může posloužit třeba tahle malá přáníčková inspirace.

Přáníčko jsem opět tvořila na malý čtvercový základ čtvercový základ (10,2 x 10,2 cm) a použila papíry z kolekce od Simple Stories Hello Baby mezi které jsem vlepila pergamenový papír (vellum). Aby přáníčko působilo "prostorově" spodní vrstvu papírů jsem nalepila 3D pěnovou páskou. Protože vlastním i Project Life kartičky z této kolekce, z jedné takové jsem na Big Shotu pomocí šablony vyřízla srdíčko a ozdobila ho stříbrnou mašlí od Anita's. K pastelovým odstínům pak krásně pasují přírodní chipboards - srdíčka od Wycinanki a nápis Baby od I KROPKA.


Dovnitř přáníčka jsem vlepila vlaječku vystřiženou z podkladového papíru titulní strany, chipboardové srdíčko a samolepku s nápisem od Simple Stories - SN@P! BABY BOY.
Protože zatím není jasné, jestli přáníčko bude pro chlapečka nebo holčičku, snažila jsem se držet neutrálních odstínů a snad se to i povedlo. A tak se nemůžu dočkat, až doputuje do porodnice a udělá radost.

A co vy a "baby" přáníčka? Máte nějakou oblíbenou kolekci papírů, na kterou v tomhle případě nedáte dopustit?

Ještě více nápadů pak najdete na mé facebookové stránce Dianka Kreativity.

Krásné a kreativní dny!

Žádné komentáře:

Okomentovat