sobota 28. února 2015

PL 2015 / W1/ Vítejte v novém roce

kartičky pro project lifePrvní týden roku měl v podstatě jen čtyři dny, a tak jsem se ani nerozkoukala a bylo po něm. Ve foťáku jen pár úlovků, navíc všechny vyšly tak nějak divně do oranžova (a tu já nerada), takže bylo jasné, že tahle stránka bude trochu boj. 

project life fotoalbum

Naštěstí mě zachránily ozdobné kartičky s nápisy z kolekce Everyday od Simple Stories a v jejich další sadě Just The Basic jsem pak objevila i barevně sladěné kartičky na journaling. 

kartičky pro project life

Hodně pyšná jsem na vystřiženou kouli. Za prvé proto, že přestože absolutně neumím stříhat, působí celkem kulatě. Za druhé, protože na stránce vytváří super detail, takže určitě doporučuji občas nějakou fotku a obětovat a takto použít.

kartičky pro project life

Jak obvykle nepíšu rukou, tak pro tentokrát jsem nechtěla trápit tiskárnu a oprášila bílý gelový fix. Díky bohu, že mě Didi pozvala do design teamu Pretty Papers, jinak bych snad neměla ani, co psát... :-) Ozkoušla jsem taky novou vyřezávací šablonu visačky a šipek. Text na některých kartičkách jsem natiskla mojí oblíbenou razítkovou abecedou od Lawn Fawn.

project life fotoalbum
S prvním týdnem jsem se nakonec zdárně popasovala a už teď se těším na další, který mi snad pod rukou "pofrčí" trochu líp. Doufám, že i vy pilně tvoříte a třeba jste zde načerpaly trochu té inspirace.

Ať je i váš "lajf" jeden velký projekt!

Žádné komentáře:

Okomentovat