středa 4. února 2015

PL Photo Challenge - 02/2015

Propadli jste Project Life?
Milujete focení a fotíte všechno a všude?
Rádi se pochlubíte svými výtvory a inspirujete se od ostatních?

Nezáleží na tom, jestli máte zrcadlovku, nebo fotíte na mobilní telefon. A už vůbec ne na tom, jste-li v PL začátečník nebo letos začínáte již několikáté album. Cílem Project Life Photo Challenge je vnést do našich PL deníků svěží vzduch, pošimrat trochu naši kreativní strunu, tak aby se na našich stránkách neopakovaly stále ty stejné fotografie, a v neposlední řadě trochu zdokonalit naši fotografickou techniku.
A o co vlastně jde?
Každý měsíc zveřejním na svém blogu Project Life Photo Challenge. Jedná se o seznam témat pro vaše fotografie na každý den v konkrétním měsíci. Nezáleží na tom, zda je budete fotit popořadě či na přeskáčku. Může se dokonce stát, že využijete fotky, které byste vyfotili i normálně. A téměř stoprocentně se stane, že nenafotíte všechno :-) Cílem challenge není vás zaúkolovat, ale inspirovat. Jsem prostě jen zvědavá, jaký je váš pohled na svět skrz objektiv.

Ještě stále váháte? Potom tady pro vás mám skvělou motivaci! Pokud se připojíte k facebookové skupině Project Life - Česká republika a vložíte vaše výtvory do alba Project Life Photo Challenge, můžete vyhrát dárkovou poukázku v hodnotě 100 Kč na nákup v Pretty Papers. Více informací najdete zde.

A protože je tu začátek února, nebudeme dlouho otálet - zde je první Project Life Photo Challenge. Tak trochu zaláskovaná :-)

Krásné a kreativní dny!

Žádné komentáře:

Okomentovat