pátek 6. února 2015

LOVE CARD - Valentýnská inspirace #3


Už nějaký čas jsem pokukovala po kolekcích od My Mind"s Eye, protože jejich pastelové odstíny jsou prostě dokonalé. Zabrousila jsem i na jejich originální webové stránky a nutno poznamenat pozice Simple Stories, jakožto mého favorita, začala být silně otřesena. Bože, ty papíry jsou skvostné a já bych je okamžitě vykoupila!!! :-) Na druhou stranu ne vždy má člověk chuť na tyhle barvičky. Dnes však byla, a tak jsem dvojici valentýnek vyrobila právě ze sady papírů "Cut & Paste", které pro MME navrhla Jen Allyson.



Zvolila jsem menší přáníčkový základ (10,2 x 10,2 cm) a papíry z výše jmenované kolekce doplnila samolepící krajkou od Papermania z CAPSULE Collection a enamelovými tečkami taktéž od MME. Srdíčka jsou vyříznuté na Big Shotu a okraje jsou nastínované Distress Inkoustem (odstín Victorian Velvet).

Razítko "You Are So Sweet" mám moc ráda, ale bohužel vám neřeknu, odkud je - pokud víte, neváhajte přispět do komentářů :-) Na druhé přáníčko jsem zašátrala do své Project Lajfí zásoby a použila razítko "Love This" od Kaiser Craft (Captured Moments Polaroid). Svorka je z kolekce "Winter Joy" od Scrapberry's. Kartička s motivem jízdenky je z kolekce výseků od Heidi Swapp.

Doufám, že i tyhle dvě malé valentýnky našly svoje publikum. Ještě více nápadů pak najdete na mé facebookové stránce Dianka Kreativity.

Krásné a kreativní dny!

Žádné komentáře:

Okomentovat