pondělí 9. února 2015

LOVE CARD - Valentýnská inspirace #4


Čtvrtá valentýnská inspirace je tady a tentokrát v tak trochu pánských barvách. Ne každý chlap totiž zrovna ocení růžovoučké přáníčko. Srdíček ale na zamilovaných přáních není nikdy dost a tak jich je na tomhle kousku na šňůrce pověšených víc než tucet. Na pozadí jsem si trochu pohrála s razítky a sprejem a vznikl tak parádní kousek, který doufám udělá 14. února někomu velikou radost.


Jako background jsem použila papír od Kaisercraft z kolekce Timeless a textové cling razítko od Papermania, které jsem natiskla inkoustem od My Favourite Things (odstín Steel Blue). Následně jsem papír nastříkala sprejem Colour Wash od Adirondack (odstín Stream ) a přidala jsem ještě "poštovní" razítko COPY, na které jsem použila černý Archival inkoust - krásně vytáhl ostatní barvy.


Srdíčka jsou vyříznuta na Big Shotu z různě barevných tonkartonů a připevněná na provázku Glossy Accents nebo 3D pěnovou páskou. Původně mělo být přáníčko bez nápisu, ale pod ruku se mi připletly samolepky od Simple Stories ze svatební kolekce Story of Us. Celý background je pak nalepený na přírodním přáníčkovém základu od Anita's.


Já sem si tohle přáníčko zamilovala. A co vy, líbí se vám valentýnka v netradičních barvách?

Ještě více nápadů najdete na mé facebookové stránce Dianka Kreativity.

Krásné a kreativní dny!

Žádné komentáře:

Okomentovat