středa 25. února 2015

BABY CARD - Inspirace s Bundle of Joy


Přáníčko pro malou princeznu k 2.narozeninám jsem původně chtěla vyrábět z kolekce Hello Baby od Simple Stories. Ale když na mě v posledním balíčku vykoukly papíry a samolepky Bundle of Joy od Echo Park, bylo jasné, že Simple Stories nechám pro tentokrát odpočívat.


Nikolka dostane přáníčko na A6 bílém základu od Anita's. Na něj jsem pomocí oboustranné lepicí pásky a 3D polštářků navrstvila jednotlivé papíry, přičemž na posledním jsem pomocí Big Shotu vytvořila "okýnko" pro ovečku a podlepila ho pergamenovým papírem, aby samolepka zvířátka pěkně vynikla na vzorovaném pozadí.Dřevěnou číslici jsem přetřela bílým Gessem a následně Distress Inkoustem v odstínu Victorian Velvet a do horních rohů přáníčka umístila pár perliček..



Písmenka jsou od Kety, taktéž "nagessovaná", a navrch jsem přidala perleťové glitrové lepidlo Stickles od Rangers, aby jméno holčičky na přáníčku pěkně zářilo. Písmenka i číslice jsou připevněny pomocí lepidla Glossy Accents. A protože přáníčku stále ještě něco chybělo, pod ovečku jsem přidala samolepku s nápisem právě z kolekce Bundle of Joy .




Vnitřek přáníčka je ozdoben jednoduše - papírem v odstínu, který dominuje na cover stránce, a srdíčky vyříznutými na Big Shotu  nalepenými 3D pěnovými čtverečky.

Doufám, že ovečka se Nikolce bude líbit a vy jste načerpali inspiraci k další tvorbě.

Krásné dny!

Žádné komentáře:

Okomentovat